Bölüm 9🦋

236 38 0
                                    

Mustafa üniversitede ilk senesini bitirmiş ailesinin yanına gitmişti. Ben ise sertifikamı alıp işime başlamıştım. Sevdiğim mesleği yapmak beni mutlu ediyordu. 👩🏼‍⚕️
Sürekli mustafayla buluşuyor, zamanı ve imkanı olan kimse o gidip geliyordu. Bazen ben, bazen ise o ..
Günler, aylar derken artık 2inci senesine başlamıştı. Mersine iyice alışmış, orada güzel dostluklar kurmuştu. Hatta ondan çok ben alışıp, ben sevmiştim mersini.
İlişkimizde ufak tartışmalar dışında hiçbir sorunumuz yoktu. Zaten 20-21 yaşlarında insanlardık, oturur konuşurduk sorunumuzu. 2inci yılımız da bitiyor, 3üncü yılımıza doğru ilerliyorduk. Henüz bir ayrılma aşaması yaşamamıştık ve bu bizi birbirimize daha çok bağlıyordu. Gün geçtikçe Mustafanın bana olan ilgisi de sevgisi de artıyordu, hissediyordum. Bende onu ilk günkünden çok daha fazla seviyordum. Hayata tutunmak için tek sebebim oydu, artık mustafadan ayrı bir hayat düşünemezdim..
Çok güzel vakitler geçiriyor, ara sıra kafa dağıtmak için birlikte ufak kaçamaklar yapıp tatillere gidiyorduk..
Artık üniversitenin son senesi de bitiyor, Mustafa hayata atılmak için gün sayıyordu. Bu kadar okuduğu ona çok fazlaydı bile sıkılmıştı artık okuldan, dersten, okumaktan..
Ben 2 senedir iş hayatında para kazanırken Mustafa okuduğu için ara sıra bana özeniyordu. Ama artık okulda bittiğine göre çalışmaktan da sıkılacağı zamanlar olucaktı.
İlişkimiz bütün güzellikleriyle sorunsuz devam ediyordu. O da artık mezun olmuştu..
Aramızdaki tek ve en büyük engel askerlikti şimdi..

HASBELKADER(BİTTİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin