Bölüm 8🍂

239 35 0
                                    

Mustafanın yanından döndükten sonra aldığım bir kararla 2-3 ay evde dinlenecek ardından bir kurs programına katıldıktan sonra sertifika alıp işime başlayacaktım..
İlişkimiz sorunsuz bir şekilde devam ediyordu. Onu çok seviyordum, herşeyden çok. Bazen büyük tartışmalar yaşıyor, keyfimizi kaçırıyorduk ama tuzu biberiydi işte. Benimde kolay olduğum söylenemezdi ama Mustafa zor bir erkekti. Ağırbaşlı, olgun bir adamdı. Bana çok fazla karışmaz, "sen ne yapacağını, ne giyeceğini bilen bir kızsın" derdi. Aramızdaki sorunlar genelde benim kıskançlığımdan ya da anlaşamadığımızdan dolayı çıkardı. Her tartışmamızda onu kaybedicem diye ödüm kopardı. Aklımda bazen soru işaretleri oluşur, uyutmazdı beni bunlar. Mesela konuşmalarımız esnasında eğer ayrılırsak tekrar barışmayacağımızı söylerdi fakat eski ilişkisinde defalarca ayrılmış ama barışmak için bin takla atmış bir adamdı. Ya da eski sevgilisine özel bir gün de evi güllerle, mumlarla süslemiş bir adamdı. Bilmiyordum bir balon, bir gül almak bu kadar zor ve maliyetli olamazdı. Bazen aklımı kurcalayan çok şey olsa da ona güvenim tamdı. Üstelik o da benim derdimin hediyeler, güller, balonlar olmadığını biliyordu. Vermek istediğim mesaj bunlardan çok ayrıydı..
Önceki ilişkisinde çok yıpranmış ve yorulmuş bir kız olarak ruhumun ve bedenimin dinlenmeye ihtiyacı vardı. Zaten ben ömrü hayatımda hediyelere, sürprizlere alışık bir insan olamamıştım..
Mustafa bana çok iyi geliyordu. Yaşadığım kötü günleri unutturmuş, bana yeni bir hayat sunmuştu. Mutluydum onunla olmaktan. Bizim yollarımızı tekrar kesiştiren ne ise, bizi birbirimize bağlayan da oydu. Bana olan sevgisini kalbimin en derinin de hissediyordum. O bu dünya üzerinde yaşayan adamların hepsinden farklıydı, çok farklı..

HASBELKADER(BİTTİ)Where stories live. Discover now