Bölüm 11💍

299 38 6
                                    

1 sene sonra 🙏🏻
Askerlik çok zorlu dönemlere rağmen bitmişti. Uykusuz, tedirgin, korkulu günler geride kalmıştı. 12 ay boyunca doğru düzgün uyku uyuyamaz, yemek yiyemez olmuştum. Mustafanın sevdiği yemekleri orada bulamaz, yiyemez diye ağzıma sürmemiştim. Herşeye rağmen ben onun değil, o benim yanımdaydı sanki. Beni rahatlatmak için elinden gelenin fazlasını yapıyordu her zaman için. Nihayet bitmişti ve kavuşmuştuk..
Mustafa okurken de, askerdeyken de ben sürekli çalışmış, çeyizimi yavaş yavaş düzmüştüm. Ailelerimiz istanbulda bize bir ev almıştı ve Mustafa askerdeyken herşeyle ben ilgileniyordum. Çünkü döndüğünde hiçbir engelimiz olmayacaktı evlilik için.
Askerden gelip İstanbulda çalışmaya başladığında evin geriye kalan büyük eşyalarını da yavaş yavaş almıştık. Hiçbir eksiğimiz kalmamış, artık herşeye hazırdık.
5 senedir yaşadıklarımız rüya gibiydi bizim için. Çocukken facebookta tanıştığım biriyle şuan evlilik aşamasındaydım ve bu dünya üzerinde rastlanabilecek en güzel şeylerden biriydi. O benim kaderimdi, bunun başka bir açıklaması olamazdı. Dünyanın en muazzam adamlarından birini sevdiğim için çok şanslıydım, yatıp kalkıp dua ediyordum bunun için. İlişkimiz boyunca bana bir defa bile hata yapmamıştı. Üzdüğünü anladığında hatasını kabul eder, gönlümü alırdı. Zaten bende ona asla karşı koyamazdım.
Söz, nişan derken bütün tatlı telaşlarımız çok güzel şekilde geçmiş artık büyük gün gelip çatmıştı..
Ve ilişkiye başladığımız 01.04 tarihinden tam 5 yıl sonra yine aynı gün çok daha büyük bir sevgiyle aynı cüzdana imzamızı attık ..

2 yıl sonra 👶🏼
-Aşkım Mehmet Ayaz'ın ayakkabılarını giydirirmisin ben çantasını hazırlıyorum.
-Tamam aşkım, giydiriyorum

HASBELKADER(BİTTİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin