Prologe

1.2K 44 3
                                    

Heey allemaal,

Dit is ons eerste boek en we hopen dat jullie het leuk vinden. Voordat we gaan beginnen, een paar belangrijke dingen.

S A M E N V A T T I N G

Harry Potter/The Marauders Fanfiction

Madeline Caithlynn Winston. 16 jaar. Een ex studente van Ilvermorny met belangrijke ouders op het Ministery. Ze is een echte grappenmaker en houd er wel van om een spelletje met je te spelen. Ze draait zo iedereen om de vinger, maar heeft toch een zwak voor jongens. Ze gedraagt zich als een echte bad girl en is dan ook niet de braafste studente. Maar wat je niet meteen ziet is dat ze toch stiekem een nerd is. Ze is erg slim en houd van boeken. Ze is een sassy queen met class. Ze is erg geïnteresseerd in de maan en de sterren, ze is erg goed in Charms en Potions, haar patronus is een wolf. En stiekem probeert ze uit te vinden hoe je een Animagus moet worden.

Skylar Alexis Fanning. 16 jaar. Geadopteerd. Een meisje die altijd thuis scholing heeft gehad. Nadat haar ouders een gesprek hebben gehad met Dumbledore, mag ze dan toch naar Hogwarts. Skylar is zeker geen goodgirl. Ze is een super lieve meid tegen mensen die ze aardig vind. Is dat niet het geval, dan kan ze een echte bitch zijn. Jongens liggen voor haar voeten en van die aandacht maakt ze gebruik. Ze doet nooit iets voor school, maar weet op een of andere manier al haar examens makkelijk te halen. Ze houd van Potions en DADA. Haar patronus... Is een gevoelig onderwerp, begin daar maar niet over. Ze is een Animagus en een Metamorphmagus dat zal heel handig worden op Hogwarts.

Twee meisjes, met beide een andere achtergrond, komen terecht op de zelfde school . Een nieuwe school, en dus een nieuw avontuur.

A L G E M E N E I N F O R M A T I E

Dan nu wat algemene informatie,

Okay, er kunnen soms wat seksuele scènes in zitten en als je dat niet bevalt moet je het nu weg klikken... We gaan het niet super uitgebreid beschrijven, maar soms kunnen er dus wel seksuele dingen in zitten.

Soms is het taalgebruik nog al grof... Oeps!

Aan het begin van elk hoofdstuk zal:

Naam pov

Te zien zijn. Zo wordt verwarring vermeden.

De hoofdstukken zijn tussen 1000 en 1500 woorden lang en alle tientallen zijn zeg maar extra lang. Dus ergens tussen de 2000 en 3000.

Het ene hoofdstuk wordt geschreven uit Madeline en de andere uit Skylar. We schrijven met zijn tweeën wat betekent dat Floor, Madeline schrijft en Jonna schrijft Skylar.

We weten nog niet hoeveel we gaan updaten, omdat we nog niet weten hoeveel tijd we hebben. Als in, hoeveel tijd we hebben om samen te schrijven.

R E G E L S

Voor dat we beginnen hebben we nog een aantal regels. Dit klinkt heel bot en zo, maar ik hoop dat jullie ons standpunt begrijpen.

1.

We hebben dit verhaal helemaal zelf bedacht, dus het zou jammer zijn als wij andere verhalen lezen en dan ineens onze storyline voorbij zien komen. Kijk, als jullie een gebeurtenis willen gebruiken is dat niet erg, maar laat het ons weten.

2.

Ga niet je eigen boek promoten in dit verhaal. We zullen dat soort comments direct verwijderen, dus het is kansloos als je het alleen al gaat proberen.

3.

Comments als ga verder en zo zijn ook niet echt handig, want omdat we het verhaal met zijn tweeën schrijven kunnen we niet super regelmatig updaten. Dat kan best kut zijn, maar we verzekeren jullie dat we dit verhaal niet meer dan 2 weken laten liggen ofso... Okay we gaan dit niet beloven, want straks laten we hem wel een keer meer dan twee weken liggen en dan krijgen we dat weer om onze oren.

----------------------------------------

Dat was het wel denk ik. Sorry als we nu echt over komen als van die bitches maar we hopen dat jullie t allemaal begrijpen xx

Xxx Floor en Jonna

Toxic Lips | The MaraudersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu