Chapter 74

96 10 0
                                    

Skylar pov

'Dan verklaar ik u nu man en vrouw.' Zegt de pastoor. Katherine en Jonathan zoenen en het publiek begint te klappen. Ik klap wel mee, maar mijn gedachtes zitten bij het meisje dat net wegliep. Het meisje dat zei dat ik het niet verdiende om op deze wereld te zijn. Het meisje dat mijn beste vriendin was. Het meisje dat ik al een half jaar heb moeten missen. Madeline Winston.

Het echtpaar laat elkaar los en ze lopen terug over de rode loper richting de locatie van het feest. Ik laat mijn hoofd op Reece zijn schouder vallen. 'Hmm.' Fluistert hij. 'Ik mis haar Reece.' Fluister ik zo zacht dat hij het amper hoort. 'Ik mis het om grapjes te maken met haar. Ik mis onze manier van praten.' Ga ik verder. 'Ik haat mezelf dat ik haar mis.' Hij beweegt onder me en tilt mijn kin op. 'Sky, luister naar me. Het maakt niet uit dat je haar mist. Dat is menselijk.' Ik glimlach zwakjes. 'Dank je Reece.' Hij buigt naar me toe en zoent me voorzichtig. Een zachte 'Aaah' Verlaat Lillians mond. Hij breekt de zoen en samen staan we op.

Met zijn allen lopen we naar een grote hal, waar allemaal sta tafels staan. Ook is er een bar. De decoratie is prachtig. Er zijn witte, zilveren en gouden ballonnen en ook zijn er zilveren slingers. Ze hebben behoorlijk uitgepakt. Mijn blik gaat over de mensen en bij een bepaalde familie blijven mijn ogen hangen. Mia haar blik kruist met de mijne en een grote glimlach komt op haar gezicht. Ik pak Reece zijn hand en trek hem door de menigte. 

'Sky lieverd!' Roept Mia en ze geeft me een knuffel. 'Mia!' Zeg ik terug. 'Het spijt me dat ik niet naar jullie kon komen... Ik was uitgenodigd bij de Walkers.' 'Is niet erg meid! Hoe is Ilvermorny? En wat bedoelde je met vriend? Ik dacht dat je niet aan vriendjes deed.' Haar blik is lichtelijk ondeugend. 'Ilvermorny is heel leuk, het kasteel is sprookjesachtig, maar toch duister. En de mensen zijn ook echt super lief. Ik ben een Horned Serpent en ik heb het zo erg naar mijn zin.' Ratel ik door. 'En wie is deze jongeman?' Haar blik verplaatst naar Reece. 'Mia dit is Reece Walker.' Ik kijk Reece aan. 'Reece, dit is Euphemia Potter.' 'Aangenaam kennis te maken mevrouw.' Glimlacht Reece beleefd en ik geef hem een kneepje in zijn hand. Terwijl Mia en Reece praten laat ik mijn blik over de gasten glijden. James is hier met Lily. Nathan met een random jongen. Sirius met Marlene. Waarom verbaasd me dat niet? Wacht eens even. Nathan?! 'Mia, vind je het goed als we even de andere gasten gedag gaan zeggen?' Onderbreek ik Reece terwijl naar Nate blijf kijken. Hij staat met Thomas en Vince. 'Natuurlijk liefje. Ik zie je wel weer.'  Ik glimlach en loop samen met Reece naar Nate. 

'Dus, Nate. Je hebt een vriend?!' Zeg ik als ik daar aankom. Hij schrikt op en kijkt me aan. 'Skylar!' 'Nathan!' Zeg ik op dezelfde toon terug. Hij omhelst me waardoor ik Reece verplicht los moet laten. Nu kijken ook Thomas en Vince me aan. Vince met een oordelende blik en Thomas met een glimlach. 'Ik heb jullie echt al lang niet meer gezien.' 'Inderdaad.' Stemt Thom in. Nate kijkt gefascineerd naar Reece. Die me weer tegen hem aantrekt. 'Ga je me dit nog uitleggen?' Grijnzend kijkt hij me aan. 'Jongens, dit is Reece Walker.' 'Als in tweeling van Mace Walker?' Vraagt Thomas lachend. 'Dat zie je toch.' Lach ik nu ook. Ik kijk naar Vince en ik weet gewoon dat hij ergens mee zit. 'Zeg wat je dwars zit Vince.' 'Hoe komt het dat jij hier bent? Ik wil niet bot overkomen, maar je hebt als het goed is geen uitnodiging gekregen.' 'Nope, dat klopt-' 'Ze is mijn plus one.' Maakt Reece mijn zin af en hij knipoogt naar me. 'Wow, wow. Missen we wat?' Vraagt Nathan verward. 'Aan jou de eer om het uit te leggen. Ik ga even naar Chris en zo. Ik zie je zo!' Hij trekt me naar hem toe en drukt een lange kus op mijn lippen. Hij knipoogt nog een keer en dan laat hij me achter bij 3 hele verwarde jongens.

*

Later zit ik met Chris, Mace, Nic, Kels, Tyler, Jake en Reece  aan tafel. Ik heb Madeline nog steeds niet gezien en om eerlijk te zijn vind ik het niet heel erg. Ik zou niet weten wat ik zou doen als ik haar zou zien. Ik weet niet of ik haar zou slaan of dat ik zou gaan huilen. Ik weet het niet en ik haat het.

Ik sta op en excuseer me. Dan loop ik naar de wc. Ik hoor al gauw voetstappen achter me. 'Bang dat ik van streek ben?' Grijns ik terwijl ik me omdraai. 'Ik weet wat dit met je doet Laar.' Ik glimlach zwakjes en haal mijn schouders op. 'Tja...' 'Zou het opvallen als we even verdwijnen?' Ik kijk hem grijnzend aan. 'Wat heb je in gedachten Walker.' Hij komt langzaam dichter bij. 'Seks in het huis van een ex vriendin.' Fluistert hij zwoel in mijn oor. 'Dat kan ik afstrepen van mijn to do list.' Ga ik mee in zijn spel. Hij zoent me ruw en duwt me tegen de muur. Ik trek hem aan zijn broekrand dichter tegen me aan, voor hoever dat mogelijk is.

Zijn lippen gaan naar mijn nek en ik gooi mijn hoofd naar achteren. Hij zuigt zachtjes en ik kreun. 'Fuck Reece, ik moet straks nog voor mensen verschijnen.' Weet ik uit te brengen. 'Zo weet iedereen dat je van mij bent.' Ik grijns een beetje en trek zijn hoofd omhoog om hem vervolgens weer te zoenen.

'Eigenlijk moeten we terug.' Breng ik tussen het zoenen door uit. 'Sinds ik je zag wilde ik al zoveel dingen met je doen. Zoveel dingen!' Fluistert hij in mijn oor en hij bijt op mijn oorlel. 'Laat het me zien dan!' Fluister Ik terug. Hij kust mijn wang en ik voel hem grijnzen. 'Kom mee!' Zegt hij en hij trekt me mee.

Toxic Lips | The MaraudersWhere stories live. Discover now