Chapter 60

175 12 1
                                    

Skylar pov

Ik sta voor mijn kast en kies een setje voor het feest. Kelsey en ik hebben de roddel verspreidt dat er een groot feest komt. Sommige leerlingen vonden het raar, een feest op een zondag. 'Je moet toch maandag weer naar school.' Zeiden ze. Maar gelukkig zeiden een hoop ook dat ze zouden komen. Het wordt echt fantastisch. We hebben ook gezegd dat wij het weer gehoord hebben van anderen, dus ze weten niet dat het van ons komt.

 We hebben ook gezegd dat wij het weer gehoord hebben van anderen, dus ze weten niet dat het van ons komt

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ik zet de rits tot de helft open en kijk Kelsey aan. 'En?' 'Het is perfect.' Lacht ze. Zelf heeft ze een lange strakke zwarte rok met een zwarte kante bh erboven. Er is alleen ook kant onder de bh. Eigenlijk is het zo'n bh dat je in de zomer ook als topje aan kan. 'Je ziet er leuk uit.' 'Dankje.' Grijnst ze. 'Zullen we gaan?' Vraagt ze erachter aan. 'Is goed.'

We lopen in stijl de trap af en beneden kijken een hoop jongens ons verlekkerd aan. Grijnzend knipoog ik naar Reece. Een hoop meisjes kijken ons arrogant aan, maar niemand zegt wat behalve, Chloë. 'Kots kots.' Kelsey kijkt scherp op en loopt naar haar toe. 'Als we daar Martin niet hebben.' Grijnst ze gemeen. 'Wat moet je Miller?' 'Hmm, niet zo'n grote mond wil je?' Kom ik voor Kelsey op. 'Jij mag helemaal niks zeggen.' Sist ze naar me toe. 'Oh, voel je je comfortabel bij sissen? Wil je wat leren?' Schijnheilig kijk ik haar aan. 'Nee. Niet van jou.' 'Oh dus je zou het wel willen leren van Nic?' Kels kijkt haar gemeen grijnzend aan. 'Oh nee, heeft Chloë een zwak voor Nicolas?' Beteuterd kijk ik haar aan. 'Wat zielig.' Maakt Kelsey me af. Ik draai me grijnzend om en loop naar Nicolas. Ik geef Reece een blik van denk-er-niks-van en hij knikt. Ik weet niet waarom ik naar Reece keek, maar goed. Dan druk ik mijn lippen vol op die van Nic en vol verbazing gaat hij mee in de zoen.

Ik laat hem grijnzend los en klop even grijnzend op zijn schouder. Ik hoor een kreetje en rennende voetstappen. 'Wat was dat?' Ik draai me om en zie nog net Chloë verdwijnen op de trap van de slaapzalen. 'Sorry Nic, maar ik moest even iemand destroyen. Ik hoop dat ik je geen pijn heb gedaan?' Lach ik een beetje. 'Nope, het was goed.' Lacht hij ook. Ik draai me naar Reece en glimlach. 'Waar gaan we heen?' 'Naar de oude Wampus Tower. Vroeger was daar de commonroom van Wampus, maar tegenwoordig worden er in het geheim feesten gegeven. Docenten kunnen er niet komen vanwege een spreuk die op de deur staat.' 'Klinkt cool.' Grijns ik. 'Dat is het ook wel een beetje.' Grijnst Reece en zijn ogen verlaten de mijne niet. 'Dusssss, laten we gaan dan.' Verbreekt Caleb eng grijnzend de stilte.

Als we aankomen zijn we gelukkig niet de eerste. Anders was het opvallend geweest. Ik pak grijnzend een glas met drinken en drink hem in 1 keer op. 'Laten we gaan dansen!' Lach ik en ik pak Caleb en Reece vast, om ze vervolgens naar de dansvloer te trekken.

Er is iets aan Reece dat me aantrekt. Iets dat me ook aantrok bij Sirius, op Hogwarts dan. Ik weet dat ik dit eigenlijk niet kan doen, maar kom op een half jaar zonder Sirius. Als je zou denken dat ik niet vreemd zou gaan, dan ben je echt naïef. En daarbij, Sirius en ik hebben niks. Dat hebben we nooit gehad.

Ik dans dicht tegen beide jongens aan en grijnzend gaan ze mee in het spel. Na een tijdje is Caleb hem gepeerd en sta ik nog alleen met Reece. Ik dans dicht tegen hem aan en mijn ogen zitten vast gehaakt in de zijne. Dan komt er een meisje bij staan en zijn blik wordt geïrriteerd. 'Wie is dat?' Mime ik. 'Ex.' Krijg ik terug. Ik grijns en pak zijn hand en begeleid hem naar mijn kont. Hij snapt de hint en danst nog dichter tegen me aan. Ik kijk hem lachend aan en draai me om. Nu staat hij achter me. Ik gooi mijn handen naar achteren en laat ze over zijn kaak naar zijn borst omlaag glijden. Het meisje ernaast kijkt me gemeen aan en ik knipoog even naar haar. Terwijl ik dat doe doe ik mijn rits nog wat verder open. Volgens mij moet ze haar best doen om haar kaak niet op de grond te laten vallen want haar mond trilt een beetje. Ik glimlach nog een keer gemeen en dan dans ik verder.

Toxic Lips | The MaraudersTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang