2. rész

612 27 0
                                    


Uruha

Tudhattam volna, hogy ez lesz... Miért nem pár órával előbb kezdtem el ruhát keresni? - nézek az előttem mindent ellepő, szerteszét lévő ruhakupacokra. Elveszett a szobám... - fogom a fejem, közben csak nagyokat pislogva gondolkozom hogy... mit vegyek fel? - nem, tényleg nem azon, hogy hogyan fogom ezt elpakolni.

- Ruru... - hallom Aoi hangját, ijedten megugrok, az ajtó felé fordulok, és rámutatva megszólalok.

- Nem, nem tudom, hogy hol van a fogkeféd! - vicsorgok, egyik kezemmel fejemet fogva, másikkal mutogatva. Miért is mutogatok? Mindegy, nem tudom. Leeresztem a kezem.

- Most... nem is azt keresem. - néz körül ámulva, majd rám, én viszont olyan gyilkos pillantást küldök felé, amivel meg tudom vele értetni, hogy meg ne merjen szólalni.

- Igazából... - vált vigyorra - Azt akartam kérdezni, hogy szerinted mit vegyek fel. - tapsikol. Anyád!

- Aoi, drágám... - megyek közelebb, mire ő automatikusan hátrál az ajtó felé. Tökéletes. Megállok előtte, rámosolygok. - Ruhát! - ordítom, majd elegánsan rácsapom az ajtót, és... kint maradt az Aoi. Jézusom... Azt sem tudom, hogy én mit vegyek fel, nemhogy ő! Visszamegyek a ruharengetegbe, nagyot sóhajtva. Indulási időre szépen elkészültem. Mégiscsak találtam ruhát. Fekete-fehér, mintás felsőt, és egy fekete bőr nadrágot, szegecses övvel. Igen, szexi, tudom. Aoi nyála is folyt. Mellesleg neki is sikerült felöltöznie. Szerencsére...

- És hova is megyünk? - kérdezi a taxiban ülve, csillogó szemekkel.

- Hát... Buliba.

- Ne húzd az agyam... - néz vissza rám komoran a drága. Nem ijeszt meg.

- Én nem - rebegtetem neki szempilláim, de nem nagyon tűnik úgy, mintha meghatná.

- Ch... - rázza meg fejét, aztán többet nem szólal meg, les kifelé az ablakon. Odaérve gyorsan kipattanunk a járműből, kifizetjük a sofőrt, aztán... állunk a bár előtt, mert Aoi nem akar megmozdulni. Tátott szájjalés még csillogóbb szemekkel bámulja a nagy, és fényes épületet. Heh...

- Jössz? - nyújtom felé kezem.

- Persze, persze. - csoszog ide hozzám és fogja meg kezem, én pedig egy szemforgatáskíséretében becibálom a helységbe.

A falakból árad a tömény szesz bűze, de ennek ellenére is hangulatos a hely. Aoival a bárpulthoz megyünk, mert Uruhának pia kell. És ha kell neki, akkor szerez is! Leülünk egy-egy székre, én a pultra támaszkodom és rendelek, közben Aoi barátom már a felhozatalt vizsgálja.

- Na... Tetszik valamelyik? - kérdezem hangosan, mert a zene eléggé ordít.

- Hát... nem rosszak... - villant egy félmosolyt.

- Tudtam én, hogy pasi hiányod van! - röhögök felmire vállon boxol, azután már inkább a kész italomnak szentelem a figyelmem. Táncolni egyelőre nincs kedvem... de Aoinak van. Csak nézek utána, majd egyszercsak meglátom... Eltűnt a tömegben. Sokan vannak...

Talán fél óra telik el, mire kivégzem az italom. Felállok és megfordulok, illetve... fordulnék meg, de valaki nekem jött, és... úristen, miért érzek nedveset?! - eszmélek fel, és látom, hogy... egy kurva nagy folt van a kedvenc, és mindemellett nagyon drága felsőmön. Morogva nézek fel az előttem állóra, aki leöntött, ő pedig csak döbbenten pislog rám. Nehogy bocsánatot kérj, ember!

- Ch - gyönyörűen hozzávágom a véleményem, mire le Hime-chanoz a szemétje, én meg épp szólnék vissza, de hirtelen egy rántást érzek, aztán feltűnik, hogy Aoi cibál a kijárat felé. Jól van, talán jobb is. Lehet, hogy vér folyt volna odabenn... Milyen modortalan egy ember! Áh... - állunk meg a bár előtt. Pár perc csend után Aoi megszólal.

PornoStarWhere stories live. Discover now