10.rész

198 13 0
                                    


Uruha POV

Úgy lefejeltem Reita orrát, hogy belefájdult a homlokom, ráadásul a szőke seggdugasz kisöccse bemutatkozni is elfelejtett. Onnan tudom a nevét, hogy Rei szólította Takaerunak. Külsőre kicsit hasonlítanak, de lehet hogy csak azért gondolom így, mert mindkettő szőke...


~*~


Fogalmam sincs, mikor ettem utoljára ennyire finom kaját.Ha Aoi látna most, tuti irigykedne. Valószínűleg ő éppen otthon pizzázik. Annyi baj legyen, hogy az öreg annyit kérdezget, hogy meg sem tudom rendesen rágni a falatot.

- És te hol dolgozol? – bök rám a pálcikáival.

- Filmezek, színész vagyok – várom rá gondolkozás nélkül, nőiesebb hangomat elővéve.

- Még sosem láttalak a tvében – húzza fel szemöldökét. Erre most mint mondhatnék? Megnyugodtam, hogy nem néz meleg pornót? Hülyén jönne ki, ezért csak hümmögök egyet. El is tér a témától, de olyanra kérdez rá - szerencsére Reitához intézi -, amitől majdnem leköpöm a levesemmel az előttem ülőt. Vagyis Takerut.

- Mikor tervezitek az esküvőt? – lefagyva pislogok.

- Esküvőt? – nyel nagyot Reita, nem kicsit meglepődötten pillogva, ezután pedig diszkrét vitába száll az apjával, én pedig meg sem merek szólalni. Viszont nem értem, ezen miért akadt ki ennyire... – csoszogok utána magassarkúban, ahogy húz maga után. Elég lett volna, ha azt mondja: „ez még túl korai". Azt hiszem, ők ketten egyszerűen összeférhetetlenek. Nem mintha nekem tetszene ez a házasság dolog, elvégre mi még csak nem is járunk, csak az álca kedvéért csinálunk úgy. Na meg, férfiként vagyok anyakönyvezve.. – ölem át hátulról, már a szobájában állva. Muszáj ismét lelket öntenem belé, de szívesen teszem. Ami furcsa,mert valahogy nem gondoltam volna, hogy elég egy kicsivel több időt töltenem vele, hogy ne tudjam letagadni magamban azt, hogy eléggé...bejön nekem.

Hagyom hogy eldöntsön az ágyán, ami lazán süpped be alattunk és élvezem a csókját, amitől az egész testem bizsereg, de főleg lábam közt a farkam. Ami nem túl ideális, tekintve, hogy miniszoknya van rajtam – harapom meg apró nyelvét, és tolnám el, de nincs rá szükség. A következő pillanatban úgy pattan fel rólam, mint ha megégettem volna, majd mindketten az ajtó felé fordítjuk fejünket. A papa még a hálószobájában sem hagy nyugtot? – morranok fel felülve, lejjebb húzogatva a szoknyát.

- Igen? – nézek rá, de kelleténél kicsit mélyebb hangon megszólalva. Reita meglepődik. Nem értem min. Utálom, ha élvezkedés közben megzavarnak.

- Akirával lenne beszélni valóm, de látom megzavartam valamit – esküdni mernék, hogy az öreg elpirult, meg arra is, hogy a combomat stílörli.

- Nem lehetne később? – állok fel, mire szeme az állmelleimen akad meg.

- Hát... fontos....

- Kérem - erőltetek magamra egy mosolyt, nem mintha nagyon érdekelné, de végül bólint, miután csípőre tett kézzel kitolom a mellkasomat. Kimegy, én pedig megforgatom a szemeimet és hátradobom a hajam.Férfiak...

- Ezt hogy csináltad? – huppan le a szőke, majdnem hozzá tettem, hogy hercegem.

- A női bájaimmal – fogom meg kezeit és a „melleimre" helyezem, mire felröhög, aztán elkapja a derekam. Az ölében kötök ki, de nem zavar. Még az sem, hogy félig áll a farka...


Reita POV


Sejtettem, hogy az apám nem fog nyugton maradni, és hogy utánam fog jönni. Tudom, hogy mit akar. Az esküvőről beszélni. Unokát akar. Ha tudná, hogy Uruha igaziból férfi és nem igazán lehetne közös babánk... A csókolózásba egy kicsit belemélyedtünk, a kezem már a hasát simogatta, amikor egyszer csak alul találtam magam, Ruru pedig beviharzott a fürdőmbe...Túl korai volt még rámásznom...- nézek le magamra. Van egy kis gondom....



~*~


Ruru szerencsére úgy viselkedik, mintha mi se történt volna. De ha kicsit közelebb lépek hozzá egyet, hátralép. Innen tudom, hogy elakarja kerülni azt, hogy újra „alám" kerüljön...Apám nem adta fel. Másnap sikeresen elrángatott a dolgozó szobájába. Leültetett a fotelba és töltött nekem egy kis Whiskyt, amit nem fogadtam el. Ha leitat, még kiszedi belőlem, hogy Ruru férfi.

- Bocsánatot akarok kérni.Sajnálom – néz rám apám. Na ezt valahogy nem tudom elhinni ennyi év után. Biztos, hogy akar valamit, akkor szokott bocsánatot kérni, de menjünk bele a játékba.

- Elfogadva! De miért hívtál? Mit szeretnél tőlem?

- Csak beszélgetni...

- Én nem szeretnék beszélgetni, sajnálom – állok fel és lépek ki, majd megyek a szobámba, ahol Ruru épp próbálja, hogy mit vegyen fel.

- Tudod, pasiként jobban bejössz. A nők túl nyávogósak – ölelem át derekát.Végre nem lép el.

- Apád nem hiszem, hogy örülne neki ha kiderülne, mégiscsak férfi vagyok. Éshogy a fia hazudott neki – fordul meg karjaimban, majd egy kicsit ellök, így lehuppanok a fotelba. Elkezd öltözködni. Egy fekete miniszoknyát vesz fel, aminek az alja csipkés, hozzá egy fekete pólót és rá egy bőrdzsekit.

- Tudod, imádom ezt a kezeslábast, ami olyan mintha a saját bőröm lenne, na meg a saját melleim – nevet fel.

- Na igen, jól megcsinálták nálatok a sminkesek – húzom ölembe és csókolom meg. – Senki nem jön rá, hogy férfi vagy – suttogom ajkára. A következő kép az, hogy nyílik az ajtó és az öcsém lép be rajta.

- Tudtam, Hogy Akira nem lett hirtelen hetero. – csak ezt ne. Gúvad ki a szemem, de Rurué is. Kipattan az ölemből, én pedig felállok.

- Na ide figyelj Takeru! Nem mondhatod el apának,hallod? – miért kell ennek folyton hallgatóznia?

- És ha elmondom? – vigyorog – Áhh hogy lehet ilyen köcsög?

- Jó, idefigyelj. Ha elmered mondani, akkor közlöm vele én is, hogy most egy olyan pasival vagy együtt, aki sokkal idősebb nálad. Örülj, hogy nálad elfogadta ezt a dolgot, de ezt még tőled se tűri...

- Nem mered...

- De igen.

- Sajnálom Rei – bújik hozzám és kezd el szipogni. Tudom, hogy ő nem ilyen rossz, csak próbál valahogy ellent mondani anyuéknak. Ruru félrecsúszik az ágyon és oda ültetem Takerut, én pedig mellé ülök.

- De azért jó csaj lettél – nevet fel.

- Ugye? –kezd elnevetni Ruru is. Öcsi a vállamra hajtja a fejét és úgy nevet. Én csak mosolygok rajtuk és örülök, hogy nem buktunk le. Ez meleg volt...

PornoStarWhere stories live. Discover now