14. rész

230 16 0
                                    



Uruha


Kiléptem. Ami furcsa, mert már mióta itt melóztam. Máshoz meg nem értek, sőt semmihez, azt hiszem.

Este átmentem Reitához, akinek elújságoltam a dolgot, és közölte, hogy majd megyek hozzájuk modellnek. Ezen nem is gondolkoztam még eddig...

Reggel tényleg bevitt a céghez, és beajánlott. Azonnal megnéztek és közölték, hogy tökéletes vagyok. Szép arcom van, hajam, és az alakom is tökéletes.

Napok, hetek, hónapok teltek el, én azt vettem csak észre, hogy teljesen belezúgtam Reitába. Nem tudom, mi van most velem, mivel magához is költöztetett, és őszintén, amikor ellenkeztem, csak kérettem magamat. Szegény Aoi, kicsit szomorú volt, azért, mert egyedül hagytam, de végül beletörődött, főleg, hogy Kai-val igencsak összemelegedtek.

A közös fotózásunk is kijött Reitával. Hát eléggé erotikusra sikeredett, van, ahol éppen csak takarjuk egymást. Sőt, egy másik fotósorozat is megjelent, de ott még Ruki is csatlakozott hozzánk, aminek nem örültem, de tisztáztuk, hogy Reitától nem akar semmit sem. Így megnyugodtam.

Persze minden újságban ott voltak a képek. Innen aztán vágtában indult el a modellkarrierem...

Amikor hazaértem az egyik péntek estéjén, Reita még nem volt otthon. Hagyott egy cetlit, hogy valamit el kell intéznie, így nyugodtan letusoltam. Hosszú perceken keresztül csak álltam a zuhany alatt és agyaltam. Örülök, hogy így döntöttem, és ott hagytam a pornószakmát. Egyáltalán nem hiányzik az az élet, és itt még a fizetés is jobb. Annak ellenére, hogy azt gondoltam, az az egyetlen megfelelő állás számomra, nem bánom hogy vége az életem e szakaszának.

Amikor meguntam a zuhanyzást, akkor elzártam a vizet, majd magam köré tekertem egy puha törölközőt. Melegítőbe öltöztem és lecaplattam az emeletről.

Főzni nem volt kedvem, így rendeltem inkább vacsorát. Éppen leültem, amikor megcsörrent a mobilom, így állhattam fel, mert persze, hogy a konyhapulton maradt.

Nagyot sóhajtva csoszogtam el érte.

Aoi neve villogott a kijelzőn.

– Szia, Aoi, miért hívtál?

– Csak érdekelt, hogy vagy! Rég hallottam a volt lakótársam felől. Meg láttam a képeket. Hát, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól mutattok rajta, együtt meg pláne – hallottam a hangján, hogy vigyorog.

– Persze, hogy jól mutatunk együtt, Aoi! Hiszen rólunk van szó. De légy szíves, ne az én képeimre verd ki esténként.

– Ha-ha-ha – válaszolta cinikusan. – Mintha a filmjeidet nézegettem volna... Ki volt az egyiken az a harmadik srác?

– Az egyik modell. Ne érdekeljen minden – morogtam. Nem akarom, hogy mindenki Rukit hozza fel. Elég rossz, hogy Reita néha összefeküdt vele anno. Ahogy hallottam fél füllel, nyitódott a bejárati ajtó, majd csukódott is, ezért gyorsan elköszöntem Aoitól.

Hamar megpillantottam az érkező Reitát, és kérdés nélkül a nyakába vetettem magam. Pedig az elején mennyire idegesített, főleg amikor leöntött piával. El sem hiszem, ha akkor nem borítja le az egyik kedvenc felsőm, most nem tartunk itt!

– Szia, szépségem! – Adott egy rövid csókot. – Ilyen hamar hazaértél?

– Neked volt még más dolgod – vigyorogtam rá. – Minden rendben? Olyan gondterheltnek tűnsz! – Mélyet sóhajtott, miközben én a kanapé felé húztam és lenyomtam rá. Szorosan mellé ültem le.

PornoStarWhere stories live. Discover now