6. rész

297 17 0
                                    


Uruha

-Moshi – moshi – szóltam bele a telefonomba teljesen kedvetlenül, még mindig a képek látványának hatása alatt állva.

- Kouyou? Fura a hangod – szól bele a főnök.

- Fáradt vagyok – füllentem, majd közlöm vele, hogy térjen a tárgyra, majd meg is teszi annyiban hagyva a dolgot, de attól tartok, nem hitt nekem. Shun – san – így hívják a főnököm – néha úgy viselkedik velem, mintha az apám lenne.

- Mikorra kell beérnem? – kérdezek vissza, mert időpontot nem mondott, csak annyit, hogy holnap megbeszélés.

- Reggel korán.

- Mennyire? – Nyöszörgöm. Amikor ő azt mondja, hogy korán, az már régen bajt jelent.

- 6 körül. – nevet a telefonba.

- Az még túlélhető...

- Akkor holnap. Légy kipihent – köszönt el, majd letette. Az a film, amiről beszélt... nincs nagy kedvem hozzá. Egy ilyen film időigényes munka, fárasztó. Azt mondta, nem pornó film, de elképzelhető egy – két olyan jelenet, viszont az egész inkább egy boy's love story... Vagyis romantikus, igaz? Értek én ahhoz? – sóhajtok fel, majd erőt veszek magamon és csinálom a dolgom, anélkül, hogy Reita az eszembe jutna. Jó, most kamuztam...


- Másnap reggel-


„Ügyes" voltam, és nem állítottam be ébresztőt, így fél hatkor úgy pattantam ki az ágyból, mintha ágyúból lőttek volna ki. Kitessékeltem Aoit a fürdőből, hogy keressen nekem valami ruhát mára.Morogva, de engedelmeskedett. Szerintem sem tanácsos ellent mondani a hajnali időkben nekem, mert átváltozok és kettéharapom azt a csinos kis nyakát. Úristen – pislogok magamra a tükörben, kilépve a zuhany alól. Ezeket a táskákat mennyi alapozó tünteti majd el?

-Ruru! – ront be fekete hajú barátom vagyis Aoi.

- Itt a fogkeféd – nyújtja felém az említett tárgyat, mire én felvont szemöldökkel marok utána. El fogom dugni előle, mert fogalmam sincs, miért tünteti el minden másnap.

- Mennyi az idő?

- Még van tíz perced elkészülni, aztán meg tizenöt odaérni – válaszolja. De én az időt kérdeztem, és nem azt, hogy mennyire siessek – Reggelizel? – indul kifelé.

- Nem – motyogom a fogkefével a számban. Sietnem kell.


- A cégnél –


Lihegve rogytam le egy fotelba a főnök mellé. Volt itt egy másik férfi, a menedzsere a másik főszereplőnek, akit most fogok megismerni, és egy nő, a forgatókönyvíró, meg egyben a rendező. Perverz, de kedves a mosolya.

- Amíg várakozunk a társára, addig ezt odaadom magának – hajol előre a nő egy vaskos köteggel a kezében – Ez itt a forgatókönyv. Nem terveztem túl sok ágyjelenetet a filmbe, lehet, hogy csak egy lesz, de szenvedélyben tocsogni fog! –lobbannak szikrák a tekintetében, mire szinte hátrahőkölök – Remélem, jól tettem, hogy a választásom magukra esett. – mondta, miközben én aláírtam a papírokat. Vajon jól tettem?

A válaszomra a kérdés rögtön belépett az ajtón, egyértelmű nemként...

- Hát te mit keresel itt? – térek magamhoz a kezdeti sokkból.

PornoStarWhere stories live. Discover now