3. rész

413 27 0
                                    


Uruha


Mi baj lehet egy kávéból? – gondolkodtam el, majd rábólintottam.

Szép helyen voltunk, nem lehetett egy szavam se, ráadásul ő fizetett – néztem körül. Alig ültünk le, már jött is a pincér. Kávét rendelt. Amit furcsálltam,az sz volt, hogy nem kérdeztemeg, hogyan szeretem, de végül magamban vállat vontam és vártam a fejleményeket. Az első meglepő dolog az volt, hogy akárki, akire ránézett rögtön telibe pirult. Kivéve engem, persze. Több kell ahhoz, hogy engem valaki el tudjon csábítani. Márpedig több mint valószínű, hogy az jár a csinos kis fejében, a jólfésült szőke haja alatt.

- Szóval... Reitának hívnak? Én Uruha vagyok. – az igazi nevemet egyelőre nem kell tudnia.

- Örvendek... – húzta széles mosolyra ajkait. Érdekes szája van, csinos. De biztos vagyok benne, hogy ezt ő is tudja, és tisztában van az adódottságaival. Azért hordja félig kigombolva az ingjét, hogy mutassa a hasfalát, ami tényleg egészen jól ki van dolgozva. Nem kéne méregetnem – süllyesztem arcomat a csészébe, és egy kortyolás után teszem fel a gonosz kis kérdésemet.

- Ez nálad így megy? – felhümmög, mire válaszoltam neki, mire értettem.

- Ó, nem... Maguktól szoktak a karjaimba sétálni.

Higgyem is el? Jó, megteszem – sóhajtok fel. Tényleg jó pasi – harapom be alsóajkam aprón megcsóválva fejemet. Nem gondolok erre.

- Érdekes... – fújok ki egy rakat levegőt, aztán úgy döntök, csendben maradok. Nem kötelező vele beszélgetnem, haragudnom kell rá, mert leöntött, és az italozásra is úgy hívattam meg magam, he, nem vezetem rá, esze ágába se lett volna meghívni. Fafej. De legalább a kávé finom.

Mély gondolatomból a hibátlan hangja szakit ki.

- Uruha, hazakísérhetlek? – ismét azzal a széles 32fogsoros mosolyával mered rám, egészen addig, amíg nem válaszolok.


**


Miért mondtam igent? Útközben minimum7x fejbekólintottam magam gondolatban ezért a baromságért. Nem mintha nem lenne kellemes a társasága, mert – a fene egye meg a nagyképű fejét, de az! Viszont útközben, amit gyalog tettünk meg, egy szót se szólt hozzám, így én se erőltettem magam. Ám amikor megálltunk az ajtó előtt – hallottam Britney Spears Baby one mire time-ját, szóval tudtam, hogy itthon vagy – egyszerűen szájon csókolt. Jó puszilt. De abbaa pusziba minden porcikám belebizsergett, talán még bele is pirultam. Ilyen még soha nem történt, azt hiszem kikapcsolt az agyam, és akkor tértem magamhoz, amikor már a kezébe nyomtam a papírt a telefonszámommal. Aoi, mit tettem?! – sikítottam az asztalra csapva, majd kettőt szipogva felhúzom a lábaimat és térdeimre támasztom az álam.

- Most mi is a bajod? - csámcsogja kanállal és müzlivel a szájában, és olyan tekintettel, amit egy fogyatékos is megirigyelne. Miért pazarlom én rá adrága időmet? – sóhajtok fel.

- Semmi! – vakkantom, mire megrezzenve hátradől a székben.

- Megyek, lefekszem – állok fel és elvonszolom magam a kanapéig majd onnan a szobámig és rádőltem az ágyra. A telefonomat a biztonság kedvéért kikapcsolom – nyomtam meg a kis gombot majd a párnám alá süllyesztem a készüléket. Jó éjt! – hunyom le a szemeim, de hirtelen felpattannak, ahogy megérzem az ujjaimat az ajkaimon. A fene abba az emberbe meg a cs... pusziba.


Reita POV


Egy hét telt el mióta elküldtem neki az ajándékot, de azt se tudom, hogy megkapta-e. Próbálok nem arra a szép pofira és arra a jó seggére gondolni... de nem megy. Tegnap felkerestem az egyik volt szeretőmet. Bár először nem akart beengedi, mert még mindig haragudott rám, hogy nem szeretem, csak egy két éjszakára kell nekem. Nem tehetek én erről, bem tudok megmaradni egy ember mellett hosszú ideig, de Uruháért még ezt is megtenném csak azért, hogy az enyém legyen, hogy senki más nem érhessen hozzá csak én. Na mindegy is. Ott tartottam, hogy Mizuki nem akart beengedi, de vetettem rá egy olyan nézést, amitől azonnal karjaimba borult és nem csak a házába, de az ágyába is beengedett.

Már én se vagyok a régi. Egész idő alatt csak Ruru járt az eszemben... na, tessék már Ruru. Térj észhez Reita te nem ilyen vagy. Puffogva veszem fel a telefonom, ami a zsebemben rezeg.

-Moshi-moshi – szólok bele nem túl kedvesen.

- Mi van Akira nem kaptál ma dinnyeföldet? – nevet fel a főnököm – vagy már az összes szeretőd kivágott? – marha vicces, mondhatom.

- Nem! – ennyi legyen elég neki. Hallja, hogy nincs kedvem beszélgetni ezért azonnal a lényegre tér.

- Kaptunk egy film ajánlatot a számodra, amit visszajeleztem, hogy szerepelsz benne! – mi van??

- Nem szerepelek benne, én modell vagyok, nem színész! Még is milyen film ez?

- Azt nem mondták el, de most azonnal bemész és aláírod a papírokat – teszi le én pedig csak hápogni bírok. Ma mindenki csak ugráltat? A főnök is csak fütyül én meg ugorjak, mint egy pincsi kutya? Vagy mi?

Beslattyogok a fürdőbe és lezuhanyozom. Törülközővel a derekamon megyek vissza szobába és állok be a szekrényem elé. Egy órán keresztül biztos válogatok, mire tudok dönteni. Legyen egy igen csak szűk bőrnadrág. A szeretőim szerint piszok jól áll, de ezt tudom! Nekem minden jól áll, ez is rásegít arra, hogy bárkit megszerezzek, akit csak akarok. Bár előre látom, hogy előbb fogok megöregedni, mint ahogy Uruha becses seggét megkapom. Felveszek még hozzá egy fehér inget, amit félig kigombolva hagyok, majd felveszek egy szintén fehér dzsekit, aminek mind a két ujja szegecsekkel van tele. Lecserélem a fekete orrkendőmet egy fehérre és visszamegyek a fürdőbe hajat vasalni és beállítani azt.

Magamhoz veszem a telefonomat és az irataimat meg a kocsi kulcsomat majd felhúzom a bakancsomat és már itt se vagyok.

Beszállok az én gyönyörű Mitsubishim-be – amit még arra kaptam, hogy elvállaltam egy eléggé pikáns fotózást – majd hajtok a megadott címre.

Napszemüvegben lépek be. Nem szeretem, ha felismernek. Ahogy látom már itt az én drága főnököm is.

- Na, végre Reita – néz rám csúnyán. – már azt hittem elraboltak! – húz egészen az asztalig.

- Hagy mutassam be Suzuki Akirat – meghajolunk egymás előtt, majd alá írom a papírokat.

- Mégis milyen film lesz ez? – támaszkodom meg az asztalon. Cseles módon nem láttam más aláírását a lapon tuti, úgy csinálják, hogy csak a forgatás előtt tudjuk meg kivel játszunk.

- Azt majd megtudja, ha elkezdődnek a forgatások – vigyorognak rám. Hát jó legyen.Max ha nem tetszik a film, vagy akivel játszanom kell, bontom a szerződést. Meghajolok előttük és távozom, ahogy látom, a főnök még ott marad. Hát oké, az ő dolga. Visszaveszem a napszemcsimet és indulok el a kocsimig, de neki megyek valakinek és mind a ketten felborulunk.

- Héé nem tudsz vigyázni? - kapom fel fejem és akkor látom meg Uruhát. Hmm combfixes naci van rajta ami eszméletlen jól áll neki. – állok fel és segítem fel a földről.

- Újra beléd botlottam cicus – vigyorogok rá, mire csak grimaszol. Sóhajtok egyet.

- Már megint te jöttél nekem – teszi csípőre kezeit. Rosszat sejtek....

PornoStarWhere stories live. Discover now