~[57]~Trussel melding

462 73 6
                                    

Kylie sin synsvinkel:

Jeg er fortsatt hos Grace og for å få henne på andre tanker finner jeg fram en nettside med masse ballkjoler. Jeg vet ikke om dere husker det, men om sirka to uker er det skoleball og, for min del betyr det egentlig bare enda mer mas, men jeg vet at Grace gleder seg så jeg prøver å holde meg positiv på grunn av henne. Selvom det blir litt masete så må jeg si at jeg gleder meg litt til å se Aiden i en ordentlig dress og det faktum at han skal klare å fremstå som en gentleman hele kvelden. Jeg kan se det, klart og tydelig, for meg oppi hodet mitt og jeg må flire litt av hele tanken. Aiden Lewis skolens badboy som plutselig blir omgjort til verdens snilleste og sjarmerende gutt på ballet. Haha jeg tror ikke engang på det selv, men man kan jo drømme.

Om få dager skal Aiden og resten av gutta ha den festen sin og jeg tror faktisk at jeg bare burde hoppe i det, jeg mener hva er det verste som kan skje? Jeg kommer på en haug med ting, men uansett hva som kan komme til å skje eller ikke skje på den festen så burde jeg komme meg ut litt. Jeg er jo faktisk sytten år og en fest kan vel ikke skade?

«Du vet festen til lørdag?» Sier jeg og Grace tar blikket hennes opp fra PC-skjermen og titter på meg istedenfor.

«Ja?» Sier hun kort.

«Jeg tror jeg drar dit.» Sier jeg og møter et overrasket, men fornøyd ansiktsutrykk.

«Seriøst?» Sier hun og ser fortsatt rett på meg.

«Ja hvorfor er det så rart?»

«Ikke noe jeg bare forventet at du skulle bli hjemme der det er trygt.» Sier hun sarkastisk og gir meg en vennlig dult i ryggen.

«Kanskje jeg faktisk liker steder der det ikke er trygt.» Sier jeg tullete tilbake og hun bare flirer.

Det banker på døra til Grace og når døra åpner seg står den samme høye og blonde gutten som jeg snakket med i stad som tydeligvis heter Sebastian i døråpningen. Han kan ikke være mer enn maks to år eldre enn oss, for hvis han er det holder han seg godt, for alderen.

«Det var godt å se det gliset igjen.» Sier han og møter blikket til Grace. Hun bare rister på hodet og blir en smule flau. «Forresten det er middag nå skal Kylie også spise sammen med oss?» Sier han og titter bort på meg en stund, før han vender blikket tilbake til Grace.

«Fortalte du han hva du heter?» Sier Grace og flirer en smule. Jeg bare rister på hodet og skjønner ikke hva som er så morsomt.

«Ja, hva så?» Sier jeg og ser på henne uforstående i blikket.

«Ikke noe.» Sier hun, men hun har fremdeles ikke sluttet å flire. Jeg bare rister på hodet igjen over hvor tett og søt hun er på samme tid.

«Beklager, men jeg må nesten komme meg hjemover.» Sier jeg til Sebastian, men han bare smiler.

«Som du vil.» Sier han og lukker døren bak seg.

«Vi handler kjoler i morgen etter skolen?» Spør hun og jeg nikker før jeg gir henne en farvel klem og forsvinner ut døra.

********

Når jeg kommer hjem står pappa på kjøkkenet og lager middag det lukter spagetti tror jeg eller kanskje lasagne? Jeg går inn på kjøkkenet og ser at han har laget lasagne. Yeey jeg elsker lasagne.

Jeg går opp på rommet mitt og legger fra meg sekken siden jeg ikke gikk direkte hjem fra skolen i dag. Sam er oppe på rommet sitt som da er det rommet som er inntil mitt og romsterer noe veldig. Jeg husker på å banke på denne gangen før jeg går inn. Han har på seg en olabukse og en hvit enkel T-trøye og drar seg i håret når han ser meg. Jeg går litt lenger inn i rommet og lener meg mot veggen.

«Hva gjør du?» Spør jeg og må flire litt når jeg ser hvor svett han er.

«Jeg prøver å få denne jævla senga på plass, men den veier jo ett tonn.» Sier han og stryker igjen en hånd frustrert gjennom håret. Jeg kommer bort til han og hjelper han med å få flyttet på sengen og selvom det var ganske så tungt klarte vi det til slutt.

«Hvorfor kom du ikke rett hjem etter skolen egentlig?» Sier han og plutselig flirer han litt og titter dumt på meg. «Du var sammen med kompisen din du?» Sier han og nå ler han. Jeg blir først helt satt ut av det han sier kan han ikke bare holde kjeft og i hvert fall inne i dette huset!

«Jeg var hos en venn og hvis du absolutt må vite det så var det Grace Williamsen så fornøyd nå?» Sier jeg og legger armene mine i kryss.

«Søskenbarnet til Victoria?»

«Ja og du har enda ikke svart meg på hvorfor du kjenner henne?» Sier jeg og nå er det min tur til å smile.

«Hun er som du sier skolens mest populære jente og hun har fått interessen, for meg av en eller annen grunn så hvorfor ikke ha det litt gøy, imens man kan?» Sier han og flirer.

«Ja du kan godt si at det er gøy nå, men bare vent til du går lei av henne da kommer hun til å bli et rent helvete å måtte håndtere, hvis ikke hun går lei av deg først da.» Sier jeg og nå er det min tur til å le eller flire kall det hva du vil.

Jeg skvetter til når døren til Sam åpner seg igjen og pappa kommer inn i rommet.

«Når ble dere så gode venner?» Sier han og titter på Sam og deretter på meg.

«Vi er ikke gode venner, men jeg er støkk med han og siden han kjører meg til skolen hver dag så er det greit.» Sier jeg tullete og gliser ertende til Sam.

«Middagen er klar i hvert fall.» Sier han og vi går ned, for å spise.




*********

Aiden sin synsvinkel:

Jeg sitter inne på rommet mitt med pluggene i ørene da en melding fra et ukjent nummer kommer opp på mobilen min. Det er ikke før jeg har lest den helt ferdig at jeg skjønner at dette er fra gjengen til Georg. Helvete! Jeg blir først forbanna og etterpå redd.

17.46
Hei! Ville bare forsikre deg om at du holder avtalen din sånn at ikke vi blir nødt til å gjøre noen drastiske tiltak. Du har helgen på deg til å skaffe oss de millionene vi mangler og hvis ikke kan du si ha-det bra til kjæresten din.

Jeg blir sittende og lese dette mange ganger før jeg til slutt reiser meg opp fra senga og kommer meg ut til bilen. Jeg må vite at hun har det bra. Når jeg har satt meg inn begynner jeg å tenke på alle de problemene jeg kommer til å skape hvis faren hennes ser meg. Kylie kommer til å klikke, men jeg må vite at hun er okei.

Jeg finner fram nummeret hennes og trykker på ring. Jeg kommer til svareren og blir med et jævlig redd. Hun er sikkert bare i dusjen eller spiser middag eller noe så ro deg ned Aiden sier jeg til meg selv, selvom det er veldig vanskelig å tenke sånn når noen truer med å først kidnappe kjæresten din og etterpå får du høre at du bare kan si ha-det bra til hun hvis du ikke skaffer noen jævla millioner i løpet av helgen......

Salte tårerWhere stories live. Discover now