N | 21 ※ The Way Of The Zycon

4.8K 568 602
                                    

"Zycon'un Yolu"


"Ne düşünüyorsun?" dedi Raena merakla.

Heasun Mirai'nin bedenindeki dövmeleri inceledikten sonra Mirai'ye tişörtünü tekrar giyebileceğini söyledi. Mirai tişörtü üzerine geçirirken Heasun düşünceli bir şekilde oturdukları yatağın başlığına yaslandı.

"Açıkçası daha önce hiç böyle semboller görmemiştim. Fakat kötü anlam taşıdıklarını düşünmüyorum. Aksine güzeller."

"Zaten Taehyung'un dediğine göre ağacın ruhu ona bizim Tanrı tarafından kutsandığımızı söylemiş." dedi Mirai.

"Woah, bu durumda söyleyecek söz kalmıyor. Bu arada, cidden benim kanımla mı hayata döndün?" dedi Heasun merakla ona bakarak.

"Sanırım öyle. Bir süre için gerçekten ölüydüm ve bu dünyanın en korkunç, en ürpertici hissiydi. Sonra sanki birileri vücuduma yeni bir hayat bahşetmiş gibi aniden bilincim yerine geldi ve acı bir nefes aldım. Hala o olayın etkisindeyim."

Raena onu onaylarcasına başını salladı. "Bu doğru. Senin kanını içtikten bir süre sonra aniden kendine geldi ve Taehyung'un kucağında ağlamaya başl-"

"Hey, her ayrıntıyı vermek zorunda değilsin!" dedi Mirai elini onun ağzına kapatarak.

Heasun gülerken Raena onun elini tutup çekti. "Ne olmuş yani? Gerçekler bunlar."

"Sen de daha önce Taehyung'un hayatını kurtarmıştın değil mi? Ona bir çiçek özü içirmiştin ve Zycon'un zehrinden korunmuştu. Ayrıca bize savaşta yardımcı olmuştun." dedi Heasun Mirai'ye.

Mirai çekingence gözlerini yere indirdi. "Evet..."

"Mirai'nin gücünü kıskanıyorum. Keşke ben de hayvanları kontrol edebilseydim! Onlarla birebir iletişime geçebiliyor olmak çok özel bir güç." dedi Raena.

"Mantıken düşündüğümüzde, bir iblis asla hayvanlarla doğuştan gelen bir bağa sahip olamaz. İblisler hayvanları sadece yemek ya da ayinleri gibi şeyler için malzeme olarak görürür. Onlardan ziyade sen hayvanlarına sevgi besliyorsun değil mi? Bu da seni diğer iblislerden farklı kılıyor."

"Sanırım..." Mirai durgun gözlerle boşluğa bakarken dizlerini kendine çekti ve kollarını etrafına sardı. "Artık kim olduğumdan emin değilim. İyi miyim kötü mü, yoksa ikisi de değil miyim bilmiyorum. Doğru yolda mıyım yoksa yanlış yolda mı onu da bilmiyorum."

"Doğru yolda olduğuna emin olabilirsin. Bu savaş faslı bittiğinde her şey güzel olacak." dedi Heasun onun omzunu sıkarak.

Raena gülümseyerek başını salladı. "Normalde ben İblislere hiç yaklaşmazdım, ama Jungkook ve senin yanında gergin hissetmiyorum. Etrafımdaki diğer kişilerden daha farklı değilsiniz."

"Eh, süper güçlü ya da değil, sonuçta bir noktada hepimiz insanız değil mi?" dedi Heasun.

"Sanırım öyle." dedi Mirai hafifçe gülümseyerek.

※※※

Ekip, dövüş talimi yapmak için Yoongi'nin onları getirdiği ormanda toplanmıştı.

"Mızrak mı kullanmak istiyorsun?" Mirai şaşkınca Taehyung'a baktı.

Taehyung kararlı bir şekilde başını salladı.

"Bir Kurt, mızrak kullanmayı öğrenmek istiyor ha? Bu eğlenceli olacak."

"Dalga geçmeyi bırak da nasıl kullanacağımı öğret." diye söylendi Taehyung.

• Are You Human Too? Π Min Yoongi •Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin