༄ | 35 ※ Win And Lose

3.2K 372 805
                                    

Medyadaki beyimizi Jin olarak hayal ederseniz sert düşme tehlikesi geçirebilirsiniz ehe

Yine upuzun bir bölüm, beğenmeniz dileğiyle~ (mendilleri hazırlayın)

***


"Zafer ve Kayıp"




Yoongi Heasun'u yakalayıp kollarını ona sardı ve kanatlarını orataya çıkardı. Ok Yoongi'nin kanadına saplanmak üzereyken, tok bir ses duyuldu...

Yoongi acı hissetmeyi beklerken, hissetmemesi sebebiyle merakla arkasına döndü. Youngsoo, büyük, yuvarlak, siyah ve desenli demirden bir kalkanı önlerinde tutarak oku engellemeyi başarmıştı. Heasun şaşkınlıkla onlara baktıktan sonra bir teşekkür mırıldanıp hızla Taehyung'a doğru koşmaya devam etti.

Youngsoo kalkana saplanan oku çıkardı ve oku fırlatan kişiyi gözüne kestirdi. "Kimse oğlumu ve onun sevdiklerini incitemez."

Youngsoo yay bile kullanmadan, güçlü koluyla oku sahibine doğru fırlattı. Okçu İblis tam alnından vurularak yere düştü.

Yoongi donakalmıştı. Babası ona baktı ve omzunu sıktı. "Konuşacak vaktimiz olacak. Daha sonra." Yoongi titrek bir şekilde başını salladı. Babası ondan birkaç santim daha uzundu ve çok güçlü görünüyordu. Ses tonu da gürdü. Ona hayran kalmıştı.

"Git ve arkadaşını kurtar."

Yoongi tekrar başını sallayıp kanatlarını gizledi ve koşmaya başladı. Babası onun ardından gururlu bir bakış göndedikten sonra savaşmaya döndü.


Heasun telaşla Raena, Taehyung ve Mirai'nin yanına geldiğinde, Taehyung bilinçsizce Mirai'nin kolunda yatıyordu ve kanı Mirai'nin titreyen ellerine bulaşmıştı. Mirai cebinden kan tüpünü çıkaracakken Raena bileğinden tutarak onu durdurdu. "Olmaz! Henüz ölmedi. Ölmeden önce içirirsen kan hiçbir işe yaramaz. Unuttun mu? Yeniden hayat verme gücü var, şifa verme gücü değil."

"Ama nefes almıyor!" dedi Mirai ağlamaklı çıkan sesiyle.

"Onu iyileştirebilirim. Ama burada olmaz. Okçuların hedefindeyiz." dedi Raena. Namjoon ve birkaç kişi daha onları korumak için silahları ve kalkanlarıyla önlerinde duruyordu ama durum yine de riskliydi.

"Onu revire götürmeliyiz, hemen!" dedi Heasun. O sırada Yoongi geldi ve Taehyung'u kaldırıp omzuna attı. "Ben onu götürürüm. Siz devam edin! Savaş bitmiş değil."

Raena Mirai'yi kolundan tutup kaldırdı. "Merak etme onu iyileştireceğim. Savaşmaya devam et!"

Mirai başını salladı ve Taehyung'un sırtındaki bıçağı çıkardı. Bu bıçağı fırlatan kişiyi bulduğunda onu hemen öldürmeyip işkence ederek acı içinde ölmesini sağlayacaktı.  Yoongi ve Raena hızlıca çadırlardan birine doğru koştular. Diğerleri de savaş alanına geri dönüp çarpışmaya devam etti. Mirai Taehyung'u vuran kişiyi bulduğunda olabilecek en acı şekilde can vermesini sağladı.


Saatleri günler kovaladı. İki ordu da yorulmuştu. Bazen Kuzey, bazen de Güney ordusu üstünlük sağlıyordu ama hala ortada ne bir zafer ne de bir yenilgi vardı. Güney ordusu ırk çokluğu açısından, Kuzey ordusu ise daha kalabalık olma açısından avantajlıydı. Savaş alanı yüzlerce cesetle kaplanmıştı. Taehyung'un ejderhası Saphira savaşa katılıp düzinelerce Kuzeyliyi katletmeyi başarsa da Kuzeylilerin kara büyülü okları ve silahları için kolay bir hedefti. Çoktan vücudunda tonlarca yara açılmıştı bile. Taehyung onun daha fazla yaralanmasını göze alamadığı için geri çekilmesini istemişti.




• Are You Human Too? Π Min Yoongi •Where stories live. Discover now