kapitel 8 - festen & slåskampen

4.9K 122 225
                                    

"Aldrig i livet," jeg sender Nate et stædigt blik. Han himler med øjnene og smider sig ned på min seng med udspredte ben og arme.

"Du er min kæreste. Det er meningen, at du skal tage til fest med mig," han skyder underlæben ud og laver store øjne. Næh nej. Jeg falder ikke for hans hvalpeøjne og triste ansigt. Hvis nu man gav ham et rigtigt hvalpeansigt på og beholdte hans lækre krop, så ville jeg have været hans kæreste for længe siden. Så ville han ikke kunne tale, og hans lækre krop ville ikke gå til spilde på hans dårlige personlighed.

"Falske kæreste," retter jeg. Nate rækker fuck.

"Pointen er, at til offentligheden er du min rigtige og sande kæreste," forsvarer han sig. "Jeg vil have dig med til festen."

"Og jeg vil have en traktor til at køre dig over med, men man kan ikke få alt, som man ønsker sig, vel?" Jeg ser på matematiklektierne foran mig igen og prøver at komme videre med det, men det er svært at koncentrere sig, når Nate ligger og sukker gentagende gange i ens seng. Hvis nu jeg kunne lide ham, så ville jeg glædeligt have forladt min matematik for at hoppe ned i sengen sammen med ham, men lige nu vil jeg hellere få min hjerne til at brække sig, end at se på ham. Læg Harry Styles i sengen, og jeg sidder på ham, før du kan sige "Nate lugter af ged".

"Jeg er din kæreste i to måneder. Det mindste du kan gøre er at tage til fest med mig," fortæller han nobelt. Behøver han minde mig om, at vi er kærester hele tiden? Det giver mig voldsomme smerter overalt. Giver mig lidt lyst til at brække de idiotiske hjerneceller op, som fortalte mig, at det var en god ide, at lave den aftale med Nate.

"Hvis jeg husker rigtigt, så var mit forslag en måned, og du rettede det selv til to. Det er din egen skyld, at du hænger på mig i to måneder," fortæller jeg ham klogt. Nate tager min pude og lægger den hen over sit hoved. "Jeg har hørt at Knight High kommer og crasher. Sidste gang de gjorde det, brækkede Blackwell næsen og Lucas Potell fik et blåt øje," forklarer jeg. Knight High er vores ærkerivaler. De er brutale, og vi tabte sæsonen til dem i finalekampen sidste år. Deres anfører, Caleb Mendoza, er det største kolde røvhul på hele jorden. Han har ingen sympati. Alle frygter ham. Undtagen mig, selvfølgelig. Jeg er for sej til at frygte ham, men jeg forstår, hvorfor andre gør det.

"Jeg er din kæreste nu. Jeg skal nok beskytte dig med mine store muskler," lover Nate og fjerner puden igen. Hans hår er blevet uglet. Det ser mega super dumt ud og ikke spor nuttet.

"Min hukommelse er god, og jeg er ret så sikker på, at du fik de vildeste bank sidste gang," griner jeg. Nate tyrer puden efter mig. Jeg får den lige i fjæset.

"Hvis du tager med, skal jeg nok...  gøre et eller andet for dig," han mumler det sidste og ser utilfredst op i loftet. Nu bliver det her spændende. Min yndlingsaktivitet i verden er at kontrollere Nate. Det er, hvad jeg er blevet sendt på denne jord for at gøre. Det, og at date Shawn Mendes. Jeg har dog valgt at vente med at date Shawn, fordi jeg tænker, at han ikke helt er klar til, at jeg rocker hans verden endnu. Men en eller anden dag møder jeg op, og han bliver chokeret over min sejhed og de 43 hamstre, som jeg ejer. Det bliver nemt. Men hver ting til sin tid. Lige nu er mit liv skønt, fordi jeg har Nate i min store og stærke Hulk-hånd.

"Gøre hvad?" Jeg smiler drillende, da Nate ser på mig.

"Det ved jeg ikke for helvede."

"Okay. Så siger vi, at du betaler for alt det, som jeg indtager den næste måned?" Tilbyder jeg. Nate knytter næverne. Han hader, at jeg har kontrollen og magten lige nu. Jeg elsker det til gengæld. Jeg tror lige, at min livsglæde steg helt op til grænsen for min smukhed, og den er høj, siger jeg jer. Næsten unåelig. Videnskaben siger, at "unåelig" ikke er et ord, men min skønhed siger noget andet.

Hating dating youWhere stories live. Discover now