the danish fiction awards 2020

1.5K 20 2
                                    

The Danish Fiction Awards er selvfølgelig tilbage ligesom de sidste to år. Jeg tænkte, at det var så stor en succes de andre år, at jeg gerne ville lave det igen!

Det er praktisk talt det fuldstændig samme som sidst, undtagen at der er kommet endnu flere kategorier i år, så flere bøger kan vinde.

For at få alt info, så kan I finde bogen på min profil og læse om det. Orker ikke skrive det hele her, når jeg allerede har skrevet det meget detaljeret i den officielle bog.

Dog kan jeg hurtigt forklare tre ting:
1. Jeg ved godt, at det kommer ud meget tidligt på året, men husk at det normalt er wattpad, som laver det her. Jeg er en simpel person, og jeg bliver nødt til at gøre det, når jeg har tiden. Efter marts vil jeg gerne fokusere mere på eksamen/skolen og starter 1G efter sommerferien. Men jeg har planer for noget, som kan ske til sidst på året (;

2. Hvis du vandt sidste år, kan du også godt vinde igen. Alle som vandt sidste år er med igen i år, så længe folk stemmer på dem.

3. Jeps jeg er med. Jeg vil ikke være sådan en: "omg mig mig mig," person, men ja, jeg kan også godt vinde priser. Fordi helt ærligt... Jeg gør det her, fordi jeg selv elsker konceptet, og jeg vil gerne selv deltage for sjov, men jeg tænkte bare, at hvis vi skulle lave det her på det danske wattpad, hvorfor skulle jeg så ikke gøre det? Det her betyder selvfølgelig ikke, at jeg vælger mig selv i alt, som mine bøger bliver nomineret i. Hver bog kan kun vinde EN gang. På den måde kan vi få flest med. Og desuden handler det hele om læsernes stemmer. Jeg kan ikke sørge for, at nogen vinder noget.

Jeg ville bare have jer til at vide, at ja, I kan godt nominere mig, selvom jeg har lavet konkurrencen, og I skal ikke føle, at det er åndssvagt. Jeg er lige så meget med, som alle andre. Jeg er bare den, som også breder det her ud til alle, fordi ingen gjorde det før.

Men please please please find bogen ved navn The Danish Fiction Awards på min profil og læs alt derinde, fordi der står alle reglerne osv.
Tak for at læse med her!

Nomineringerne starter: 07/02-2020
Nomineringerne slutter: 07/03-2020
Vinderne annonceres: nogle dage efter

Udgivet: 06/02-2020

Hating dating youWhere stories live. Discover now