kapitel 44 - fejring & festdrama

2.9K 101 110
                                    

Tusind tak til @the_best_author_757 for dette mega fede redigerede billede!!!!
"Vi er så tætte på at være færdige med high school for evigt," sige jeg, da jeg sætter mig ved siden af Nate med to røde kopper med øl i. Jeg er ikke ligefrem den store fan af øl og synes mest, at det smager af tis med danskvand i, men jeg har noget at fejre i aften. Nummer 1 ting: Vi vandt mesterskabet over Caleb, så ha, håneret til evig tid. Nummer 2 ting: Nate har lige lagt armen om mine skuldre, og vi er så godt som sammen. Intet kan ødelægge den her aften. "Kun 3 uger til dimission." Nate griner og nikker. Vi sidder på terrassen i Drews have. Hans forældre er ikke hjemme i den her uge, så han holder festen.

"Glæder du dig?" Spørger han og tager en tår af øllen, som stinker. Jeg trækker på skuldrene.

"Jeg ved det ikke. På den ene side gør jeg, fordi jeg gerne vil videre i livet, men på den anden side..."

"Så er tiden gået alt for hurtigt," afslutter han for mig. Jeg nikker med et smil, og han nikker også. "Yeah. Hvis bare jeg ikke havde brugt alle mine high school år på at lades som om, at jeg hadede dig, så kunne vi have siddet på den her måde til mange flere fester," han bunder sin øl.

"Man kommer ikke langt, hvis man altid tænker på 'hvad nu hvis'," påminder jeg ham. Nate nikker. Vi sidder og ser på alle de festende mennesker i haven i en rar stilhed. Jeg hviler mit hoved på Nates skulder.

"Talia?"

"Nathaniel?" Han griner kort.

"Jeg har brug for at vide, at du stoler på mig," siger han lavt. Det får mig til at drikke af mit klamme tis. "Et forhold bygger sig op på tillid. Hvis vi ikke har det--"

"Jeg stoler på dig, Nate. Og jeg ved, at du aldrig ville gøre noget, som kunne såre mig, men lige meget hvad du siger, så tror jeg, at jeg altid vil have en lille smule frygt for forræderi indeni mig," forklarer jeg ham. Nate nikker langsomt. "Han sagde, at han elskede mig, og at jeg var den rette for ham. Min mor sagde altid, at det var sjældent, at man fandt så stærk kærlighed i så ung en alder--"

"Jeg gider virkeligikke høre om det."

"Jo, shh," griner jeg. "Jeg havde altid de her små tanker i baghovedet. Det kan ikke passe, at jeg kan elske så meget, når jeg stadig har så meget liv tilbage. Men hver gang jeg bragte det op, ville Reece grine og sige, at der var mange, som fandt deres største kærlighed i high school. Han virkede altid så sikker på, at det skulle være os," jeg tager en tung indånding. "Og fordi han var så insisterende, tænkte jeg jo, at det var rigtigt. Jeg følte tydeligvis noget meget stærkt for ham, så hvorfor ikke lade det være kærlighed?" Nate begraver sit hoved ved min skulder og klynker, som om det torturerer ham at høre det her. Jeg smiler og kører en hånd igennem hans hår. "Der var den her aften, hvor jeg bare gerne ville have min far. En stærk mand, som kunne beskytte mig. kramme mig og fortælle, at han altid ville passe på mig. Jeg ringede til Reece, og han kom over og sagde lige præcis det. Jeg lægger først mærke til detaljerne nu, når jeg ser tilbage på det, men..." Jeg bider i min tunge og ser hen mod poolen, hvor Reece står og snakker Sawyer. Han griner af noget, som Sawyer siger og nikker vildt. Sawyer har nok lige sagt, at Reeces hjerne er lige så udviklet, som en struds', og Reece er jo tydeligvis enig. "Jeg tror, at Reece var den mandlige figur, som jeg manglede, da min far døde. Og jeg mener ikke, at jeg havde et totalt daddykink for Reece, men jeg tror, at det var min hjerne, som manglede den tryghed, som min far havde givet mig, og den kunne Reece give mig. Jeg elskede ham ikke som en, som jeg ville være sammen med resten af mit liv. Jeg elskede ham, fordi han var der for mig. " Du kan godt det her, Talia. Få det ud. Du er en sej pige, og du er ikke pinlig berørt over ting, som skete for flere måneder siden. "Han var så opsat på, at man altid husker sin første. Derfor var det vigtigt, at han gjorde det med mig. Han gjorde det så romantisk, og jeg troede jo, at han var min altid, så jeg gik med til det. Det varede ikke engang fem minutter, og jeg..." Mine kinder brænder op. Nate lægger armene om mig. "Jeg afsluttede ikke," jeg hoster kort. "Det var som om, at det ikke handlede om, at det var min første gang, kun at det var hans. Ved du, hvor mange 'jeg elsker dig', man kan sige på fem minutter?" Fnyser jeg.

Hating dating youWhere stories live. Discover now