kapitel 9 - one-night stands & fulde kærester

4.2K 121 130
                                    

Jeg oser i vrede, da Reece parkerer ved Nate's hus. Min falske kæreste er så død. Jeg kidnapper ham, pakker ham ind i en pakke, sender ham til Himalaya og får bigfoot til at træde på ham, indtil der kommer en lavine, og han bliver kvalt under sne. Jeg er ved at dø af akavethed. Hele køreturen har været komplet stille. Reece ved ikke, hvad han skal sige, og jeg har intet at sige. Jeg har aldrig noget at sige til ham længere. Han kan blive ædt af fluer, og jeg kunne ikke være mere ligeglad. Reece ser på mig med et bekymret blik.

"Gjorde Caleb noget—"

"Du har ikke lov til at bekymre dig," afbryder jeg vredt og spænder mig op. Hvis nu jeg kunne lokke Reece lidt tættere på og kvæle ham med selen... Men på den anden side, behøver jeg ikke ryge i fængsel endnu. Jeg har lavet et løfte med mig selv om, at første gang jeg kommer i fængsel skal være for mordet på Nate. Reece griber fat om mit håndled. "Du skal ikke røre mig," udbryder jeg og hiver min hånd til mig. Ew ew ew. Reece-lus. Min klamme eks ser trist ud. Fuck ham. Fuck alle. Jeg er fuld, og jeg ville bare feste. Men nu er jeg her. Jeg kunne skubbe Reece ud af bilen og bare køre mod solnedgangen alene, og så ville mit liv være perfekt. Jeg kunne endda køre ham over på vejen. Men det ville bryde mit løfte. I stedet står jeg ud af bilen og smækker døren i. Til mit uheld gør Reece det samme. Jeg tramper op mod Adams huset.

"Talia, jeg vil bare vide, om du er okay," Reece skynder sig efter mig. Jeg knytter mine hænder og banker lidt for hårdt på hoveddøren. Jeg drømmer lidt om at være mega stærk og kunne slå døren ind, og så opdage at det er Nate, som står på den anden side og derfor har fået døren i fjæset.

"Jeg er ikke okay!" Svarer jeg frustreret og ringer på dørklokken. Reece trækker sig lidt sammen. "En klam fyr rørte hele tiden ved mig. Den samme klamme fyr startede en slåskamp med min kæreste, og min kæreste sendte mig væk med min idiot af en ekskæreste, selvom vi begge hader ham. Det er dig forresten," jeg prikker til hans bryst. Reece's øjne bliver mørke, og han ser ned på sine sko. Hoveddøren åbner, og jeg vender mig mod personen, som åbnede den. Theodor. Pis. Han kniber øjnene sammen ved synet af mig. Hans hår stritter ud til alle sider, og han har nogle grå joggingbukser på. Ingen trøje. Omg. Den mave ender med at dræbe mig. Jeg ved godt, at han er sur på mig, men gør jeg det værre, hvis jeg aer hans mavemuskler? Ved hans fødder står Harley og logrer med halen. Jeg har lyst til at kramme ham. Jeg elsker Harley. "Theo!" Hilser jeg med for meget energi. Theo rynker på næsen og ser på Reece med smalle øjne.

"Forræderen Talia," hilser han. Av. "Ekskæresten, som vi alle hader," han nikker til Reece. Jeg fniser lavt. "Hvad er jeg gået glip af?" Theo ser på mig igen.

"Må jeg komme ind?" Spørger jeg bedende.

"Nej."

"Men Theo—"

"Nej."

"Så du vil efterlade mig herude med ham?" Spørger jeg med et trist blik, imens jeg peger på Reece. Theo bider i sin underlæbe. Det kan jeg godt gøre for ham. Altså ikke få ham til at bide i den med min hjælp, men jeg bider i den og... Okay alkohol og mig giver en ikke særligt godt fungerende hjerne.

"Hvorfor er du her?" Spørger han mig. Han læner sig op ad dørkarmen med løftede øjenbryn. Fuck altså. Harley sætter sig ned og ser også op på mig. Ondt. De kræver begge svar fra mig.

"Fordi Nate bad Reece køre mig herhen," svarer jeg.

"Hvorfor?"

"Fordi der faldt enhjørninger fra himlen. Kan det ikke være lige meget?" Mumler jeg træt. 

"Hvorfor?" Theo ser på Reece nu. Jeg sukker irriteret. Det er som at være anholdt af ens hade betjent og blive afhørt af en anden hot en. Nok den der unge betjent, som lige er blevet ansat og alle assistenterne savler over. Grunden til at de tager ekstra korte nederdele på og endnu rødere læbestift. Og når de taber deres papirer, er det lige foran ham, så de kan stikke deres røve og i fjæset af ham, og jeg har det ikke godt.

Hating dating youWhere stories live. Discover now