kapitel 24 - natklubben & alkohol-flirting

3.6K 103 143
                                    

(Tak endnu en gang xsagittariussx )
Mendoza Nightclub ser øde ud, da jeg står foran den. Måske er det fordi, at den egentlig ikke åbner før i aften. Men jeg går hen til døren, som er låst. Jeg sender hurtigt en besked til Caleb, hvor jeg beder ham lukke mig ind, og der går kun et minut, så bliver døren åbnet, og Caleb står foran mig. Han smiler og træder til side, og jeg går ind med armene lagt om mig selv. Jeg stoler på Caleb. Han har aldrig gjort noget mod mig, som skulle få mig til ikke at gøre det, men jeg er stadig ikke fan af at være på en grund eget af Mendoza-familien. Man ved aldrig, hvornår de får rivaler på besøg, som bare vælger at skyde løs og kidnapper mig, fordi de ser min skønhed, men ender med at dræber mig alligevel, fordi jeg er for god til dem.

"Velkommen til byens bedste stripklub," ler Caleb. Jeg ser på ham med store øjne, men han leder mig bare ned ad en gang og videre ud i et stort rum. Og fandme ja. Der er scener og polestænger, og jeg ved ikke hvad. Hvorfor anede jeg ikke, at det her var en stripklup? Nu er det bare akavet. "Vil du slå dig løs?" Han vrikker med øjenbrynene. Jeg skynder mig at ryste på hovedet og ser rundt omkring.

"Bare få det overstået," beder jeg. Claeb sætter sig i en form for sofa og klapper på pladsen ved siden af sig. Jeg sætter mig og ser på ham med et afventende ansigtsudtryk.

"Kan du huske, da jeg bandlyste Theo fra alt, som havde med Mendoza at gøre?" Spørger han. Jeg nikker. "Ja, han er så ikke bandlyst længere og befinder sig i denne bygning lige nu, men jeg har en god forklaring og- Slog du mig lige?" Spørger han fornærmet og gnubber sin arm.

"Hvordan kunne du lade ham komme tilbage? Det ødelægger ham," udbryder jeg vredt.

"Han kom, okay? Og han var høj og havde brug for hjælp. Og så begyndte han at græde over sin far, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, så jeg gjorde det, som plejer at få ham til at få det bedre. At tilbringe tid med Veronica. Og nu er han ovenpå, og jeg ved godt, at det er dumt, men han har brug for os. Vi er det, som sørger for, at han ikke falder sammen."

"Og med 'os' mener du dig og Veronica?" Spørger jeg med en grimasse. Caleb nikker. "Det her er ikke godt. Og jeg kan sagtens se din pointe, men jeg kan også se, hvordan det her kan ende meget galt," fortæller jeg ham. Caleb nikker sig enig.

"Jeg lover at holde øje med ham, Talia. Jeg lover, at jeg passer på ham, og at han ikke kommer i problemer." Jeg ser ind i Calebs øjne. Han ser ud til at være ærlig. At mene det. Så jeg nikker langsomt.

"Men hvis der sker noget, så ved jeg, hvor du bor, og du kommer ikke til at leve længe nok til at se nogen stripper nogensinde igen," truer jeg. Caleb griner.

"Fair nok. Hvordan vil du dræbe mig?" Han løfter et drillende øjenbryn.

"Ja, se det finder du måske ud af engang. For nu er det en hemmelighed. Du skal ikke se det komme," jeg løfter et øjenbryn tilbage. Han ler.

"Okay."

"Okay."

"Talia?" Jeg drejer hovedet for at se på den person, som lige snakkede. Theo står fem meter væk og har kun boxershorts på. Jeg rynker på næsen.

"Hvor er dit tøj?" Spørger jeg utilfredst.

"Hos Veronica," Theo smiler og går hen mod baren, men han kan slet ikke gå lige. Han falder næsten.

"Og du holder øje med ham, huh?" Jeg tramper på Calebs fod.

"Av for--" Han rejser sig op og hopper lidt. Ha. Tag den. "Ver holdt øje med ham!"

"Det eneste Ver gør, er at udnytte ham og fylde stoffer i ham," snerrer jeg og rejser mig op med armene over kryds.

"Er du her for at se mig optræde senere?" Spørger Theo midt i vores samtale. Jeg ser på ham med store øjne.

Hating dating youWhere stories live. Discover now