Chapter 12

204 12 1
                                    

——Гледна точка - Jimin——

  Докато гледах как Izabelle така се беше съсредоточила в ястието, което готвеше усетих как чантата на стола до мен вибрира.

  Тя явно не усещаше това и предположих, че това е телефона ѝ. Внимателно отворих чатнатата и за щастие телефона беше най-отгоре. На екрана се показа снимка на нея и някаква жена, приличаща на нея, а името беше с единствената думичка "Мама".

  Погледнах я, но тя бе с гръб към мен и разбъркваше една от смесите.

  - Isabelle?!

  Никакъв отговор. Отново погледнах телефона. Майка ѝ звънеше настоятелно. Погледнах към нея, натискайки червената слушалка, когато чух глас от телефона. По погрешка бях натиснал зелената слушалка.

  - Izy, миличка, там ли си? - попита отново жената. Леко се стреснах, но бързо доближи телефона до ухото си.

  - Здравейте! - промълвих несигурно.

  В този момент Isabelle се обърна и ме погледна въпросително. Аз бързо ѝ направих знак да мълчи, но тя продължи да ме гледа подозрително.

  - Търся Isabelle... С кого разговарям? - попита жената от другата страна на телефона.

  - Isabelle е малко заета с приготвяне на вечеря... Аз съм Jimin...

  Isabelle веднага ми направи знак да ѝ подам телефона, от което ми стана смешно и едва не избухнах в смях.

  - Аз съм нейният приятел! - изтърсих, гледайки я право в очите, когато ръката ѝ спря протегната във въздуха.

  - Оу... Извинявам се, че Ви прекъсвам... Моля те предай на Izy да ми се обади, когато може и я пази. - отговори жената. Усетих усмивката ѝ. - Приятна вечер, Jimin!

——Гледна точка - Isabelle——

  Веднага щом разбрах, че Jimin говори с майка ми, исках да се срина. Знам я каква е, когато стане въпрос за моите връзки. Можеше да побърка хората.

  Още повече онемях, когато той се обади, представяйки се за мой приятел. Усетих пеперуди в стомаха си. В този момент осъзнах колко бях влюбена в него. Още откакто го видях. Звънкия му смях, ослепителната усмивка, косата му, която сигурно беше като коприна и меките като памук устни, които отново исках да докосна.

  Усетих ръката му на страната ми. Неусетно се беше озовал до мен. След това премести другата ръка на кръста ми и ме обърна към него.

IDOL and Stranger حيث تعيش القصص. اكتشف الآن