Chapter 21

107 10 3
                                    

  --Гледна точка - Lidia--

Докато се прибирахме не обелихме и дума. Странното беше, че се радвах на тази тишина. Знаех, че беше редно да му разкажа. Знаех, че го е грижа за мен. Знаех, че в момента може би той е единственият, на когото мога да се доверя... Той и Isabelle... Но не исках да разбира какво ми е причинил... Дори вече не знам как да го нарека. Вероятно полицаите са му казали.

- Гладна ли си? - прочисти гърлото си той. От както се бяхме качили не ме беше поглеждал, само здраво стискаше волана на колата.

- Н-не... - прошепнах и преглътнах сълзите. Защо по дяволите точно сега?

За мое щастие бяхме вече пред вкъщи. Цялата къща беше осветена. Тръпки полязиха кожата на врата ми при хладния въздух. Съжалих щом го докосна - лека болка, заради сините петна.

Тръгнах напред, усещайки че той е зад мен. Беше отключено,когато посегнах към дръжката.

- Не трябва да оставяш дома ни така. Лоши неща се случват! - промълвих и влезнах.

-- Гледна точка - Jimin--

Цяла нощ не мигнах. Как по дяволите щях да кажа такова нещо на Isabelle?? Седях на стола в нейната стая и наблюдавах спокойно спускащите и се гърди. Едва успя да се успокои...

Ами сега? Какво следваше сега?

Докато премислях отново и отново нещата, тя се размърда неспокойно. Търсеше нещо с ръката си. Веднага скочих и се преместих на леглото до нея. Щом усети присъствието ми, бавно отвори очите си.

-Помислих, че те няма... - каза с прекалено дрезгав глас

-Тук съм, принцесо. - целунах нежно челото и, а тя ме прегърна силно.

-Надявах се това да е само сън. - продължи тя с вече треперещ глас. Ръката ми автоматично започна да гали косата и. След като помълча малко, успокоявайки дишането си, проговори отново - Няма да ги погребвам... Ще ги кремирам и ще разпръсна прахта им сред ябълковите градини. Р-разказвала съм ти за тях, н-нали? - гласът и отново потрепери и вече се предаде

Заплака с глас и ме прегърна по силно. Отвърнах на прегръдката и очите ми се насълзиха от болката да я гледам така.

--Гледна точка - Jungkook--

След дълъг спор със Sienna спах на дивана в хола. Не разбирам какъв беше проблема. Според нея гостите са с привилегии и било редно за спя в нейната стая... Както и да е!

Chegaste ao fim dos capítulos publicados.

⏰ Última atualização: May 25, 2020 ⏰

Adiciona esta história à tua Biblioteca para receberes notificações de novos capítulos!

IDOL and Stranger Onde as histórias ganham vida. Descobre agora