Chapter 14

169 9 0
                                    

——Гледна точка - Lidia——

  Събудих се сама. Прокарах сънено ръка по все още топлото място до себе си. Значи беше станал съвсем скоро. Погледнах телефона си. Беше една 8 часа. Веднага ми хрумна идея.

  Приближих се до гардероба му и немерих една зелена карирана риза. От сгънатите дрехи намерих сутиена си. Перфектно!

  След като се преоблякох се и излязох в коридора. Веднага се ориентирах и се запътих към кухнята. От там дочух неговия глас. Той по телефона ли говореше?

  Затичах се леко по стълбите и "влетях" в кухнята, замръзвайки на място. Taehyung не беше сам.

  Той беше с гръб към мен, а срещу него стояха, за мое успокоение... донякъде, Isabelle и Jimin. И на двамата усмивките им замръзнаха. Това накара Taehyung да се обърне и да ме погледне. Веднага закрих тялото си с ризата му, радвайки се, че е дълга почти до коленете ми.

  -Добро утро! - поздрави ме той, и ме придърпа към себе си. Аз неловко се усмихнах, поглеждайки към Izy, когато забелязах ръката на Jimin върху нейната.

  -Може ли да поговорим? - казахме едновременно с нея, гледайки се. Веднага тя се изправи и погледна Jimin, който бе стиснал ръката ѝ.

  - Ей сега се връщаме! - изтърся тя и ме повлече към горния етаж. След като се изкачихме по стълбите тя ме погледна и разбрах какво имаше предвид. Искаше да я заведа в стаята ми... Тази на Tae де.

  Когато влязохме, тя затвори вратата и ме погледна ужасена.

  - Lidia, за Бога, какво е това по врата ти? - доближи се до мен и докосна мястото деликатно, сякаш беше коприна. - Боли ли те?!

  - Не, Izy, какво да ме боли? - засмях се и чак тогава се осетих да се погледна в огледалото. - Боже мой! Taehyung, какво си направи?!

  Вратът ми изглеждаше така

  Вратът ми изглеждаше така

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
IDOL and Stranger Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin