Chapter 20

176 6 11
                                    

-- Гледна точка - Sienna--

След като Jungkook ми каза какво се е случило с Lidia не можах да остана на краката си и леко залитнах. И двете с Isabelle бяха свършени.

Момчето до мен леко се приближи, но от тръпката, заради скъсеното разстояние, успях да се съвзема.

- Мислиш ли, че трябва да кажа на Isabelle? - погледнах го. Той не отклони погледа си и за миг замълча. - Ти каза на приятеля ти за смъртта на родителите ѝ, нали?

- Да... По-добре е да ѝ кажеш. Мисля, че ще се справят по-бързо с мъката, ако са двете...

Думите му бяха прекъснати от телефона ми. Беше непознат номер... Сега, ако се беше случило още нещо, щях да полудея.

- Ало?

- Здравейте, Sienna Lombardi? - чу се мъжки глас. Звучеше любезно.

- Мда... С кого разговарям? - попитах предпазливо.

- Обаждам се от името на организаторите на фестивала в Южен Тирол. Искаме да Ви съобщим, че вашите творби изключително много ни впечатлиха и ви присъдихме първото място, но понеже не присъствахте на награждаването трябва да ни дадете банкова сметка, на който да преведем сумата...

За момент останах стъписана... Погледнах Jungkook с отворена уста и по изражението му разчетох объркване. Устните му оформиха думите " Какво става? "

- Да да, няма проблем, ще Ви изпратя... О божичко, много Ви благодаря, наистина се нуждаех от парите! - сложих ръка на гърдите си и опитах да запазя гласа си спокоен.

- Напълно заслужена награда госпожице Lombardi. Лека вечер ви желая и ще очакваме имейл от вас! - след казаното, мъжът затвори.

Свалих телефона си, срещайки все още объркания Kook.

- Няма да повярваш какво се случи... - усмихнах се и преди да е успял да каже каквото и да било пордължих - Спечелих конкурса по фотография!!!!

- Сериозно ли??? - ококори очи той, прегръщайки ме. Не знам защо, но това действие изпълни стомаха ми с хиляди пеперуди. - Поздравления! Казах ти, че снимките ти са великолепни!

След като ме пусна си спомних реалността... Родителите на Isabelle бяха мъртви, а Lidia беше изнасилена и съсипана... Не биваше да се радвам в такъв момент.

- Сега... Какво ще правим с цялата ситуация! - оправих косата си, защото беше станало твърде горещо.

IDOL and Stranger Where stories live. Discover now