EPILÓGUS

1.8K 119 44
                                    

KÉT ÉVVEL KÉSŐBB
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯



Csöndesen állt a füvön, majd esernyőjét feje fölé tartva, nézett le a fekete sírra. Ajkain vörös rúzs pihent, s szemeit szépen kihúzta. Egy igazi nő állt ott, s már nem egy megtört lelkű lány. Szemei szomorúak voltak, de mégis már, nem fájt számára annyira a látvány, mint két évvel ezelőtt.
Motoszkálás hallott maga mellett, de nem kellett oda fordulnia, ahhoz, hogy tudja ki tartózkodik ott.
Régen láttalak. - felelte a férfi. A nő a mellette lévőre emelte tekintetét. Ugyan azokat a smaragd szemeket látta, és ezekhez, ugyan azok a göndör barna fürtök, társultak hozzá.
Semmit sem változtál. - mondta a nő, és vissza nézett a sírra. A férfi csodálattal nézett, a már nővé cseperedett lányra.
Hogy vagy? - kérdezte a nő, érzelem mentes hangon.
És te? - kérdezte a férfi. A nő ismét rá nézett.
Már jobban. - felelte, és Harry szemeit kémlelte. - Sajnálom, mindent sajnálok. Nem így kellett volna, a dolgoknak alakulniuk. - adta ki magából a férfi azt, amit már két éve tartogatott magában, de a nő megállította őt. Ne rontsd el a pillanatot! - suttogta a férfinak. - Mi már nem azok vagyunk, akik egykoron voltunk, Harry. - mondta Lina. - Neked volt egy rémes házasságod, nekem pedig egy pokoli korszakom... - sóhajtott fel csendesen Lina. - Neveld fel a gyerekeidet, és sose nézz vissza a múltba! - mondta a nő, majd egy lágy csókot lehelt, a férfi arcára. - Viszlát Harry. - suttogta a férfinak, majd elvéve kezét, annak mellkasáról, ellépett mellőle. Apja sírjára helyezte a rózsát, melyet számára hozott, s vissza se pillantva a férfira, elsétált. Harry ott állt, s haját már teljesen átáztatta az eső. A távolodó alakot nézte, aki mindig ott volt benne, az emlékeiben. Sosem felejtett el őt, a keresztlányát.




⇣⇣⇣

Louis William Tomlinson azon a bizonyos estén, nem csak a lányát vesztette el, de minden reményét az életben. Autó balesetben hunyt el, 40 éves volt.

Freddie Reign Tomlinson tizenhárom hónapnyi kezelés után, ismét egészségesnek mondhatta magát. A rákot örökre leküzdötte, a démonaival együtt.

Jason Xavier Horan egy elmegyógyintézetben kötött ki, Reichenbach egy elzártabb környékén.

Harry Edward Styles elvált nejétől, a gyerekeket neki ítélték, miután kiderült, hogy Deborah J. Queen nem egyszer, illegálisan fogyasztott kábítószereket, illetve ittasan vezetett. Kathleen egyetemre ment, és New Yorkba költözött, miután betöltötte a tizennyolcadik életévét. Benjamin az apjával maradt, s beletanult a zenei életbe.

Carolina Elizabeth Tomlinson leküzdötte a benne élő démonokat. Lezárta a múltját, és új életet kezdett. Harryvel megszakította a kapcsolatot, s minden családtagjával is, kivéve Freddie-vel. Úgy hitte, hogy ez a legjobb döntés. Nem akart fájdalmat okozni Harrynek, de így mindenki tiszta lappal indulhatott. Elköltözött Londonból, s azóta boldog párkapcsolatban él vőlegényével.

KERESZTAPA ( HARRY STYLES )Where stories live. Discover now