t r a c k 0 2

506 80 33
                                    

DOI

DOI

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

__

A fi a treia roată era ceva ce Jisung disprețuia. De asemenea, a fi a treia roată este exact ceea ce făcea el acum.

Chenle a crezut că ar fi o idee bună să îl târască pe Jisung împreună cu el și iubita lui la bâlci. Deci aici era tânărul, mergând în urma celor doi, holbându-se la degetele lor împletite.

Nu a înțeles de ce Chenle l-ar face să fie a treia roată în halul ăsta. Încerca să-l facă pe Jisung să cedeze?

Văzând că cei doi erau atât de absorbiți unul de celălalt, Jisung a decis să-i lase în pace. Nu e de parcă o să le fie dor de el, oricum.

Fiind iritat și înfometat, s-a dus la un stand și și-a cumpărat doi hotdogi. Așezându-se singur la una din mesele lângă standuri, a luat unul din hotdogii săi și a mușcat dur o bucată.

Jisung vroia să se dea cu capul de un zid de cărămidă. Doar de ce a trebuit să-l târască Chenle aici? Tot ce făcea era să fie o a treia roată, în mod stanjenitor.

"Și tu ești sătul de a fi a treia roată?" O voce a vorbit, câștigând atenția tânărului.

Capul său s-a întors brusc pentru a întâlni privirea hyung-ului său.

"Poți să fii sigur, Nana hyung." A răspuns, luând altă mușcătură din hotdog-ul său.

"Lasă-mă să ghicesc, Chenle și Jieun?"

"Oh wow, e chiar atât de evident?" Jisung a întrebat, sarcasmul simțindu-se în cuvintele sale.

Jaemin pur și simplu a chicotit și s-a așezat în locul din fața lui Jisung.

"Sunt a treia roată pentru Reno."

"Reno?"

"Renjun și Jeno."

"Ah."

Na Jaemin era singura persoană care știa de crush-ul lui pe Chenle. I-a încredințat lui această informație deoarece chiar avea nevoie de o ieșire. Dacă ar fi ținut totul pentru el, ar fi cedat mult mai repede.

Jaemin era cineva care suferea de o problemă similară cu a lui. Erau ieșirile celuilalt, dându-și drumul sentimentelor oricând simțeau nevoia. Erau mult momente când stăteau treji toată noaptea vorbind la telefon.

Era recunoscător că Jaemin a fost de acord să îl ajute să treacă prin asta. Cel mai în vârstă chiar a încercat să născocească un plan ca să-i aducă pe Jisung și Chenle împreună. Da, era un susținător Chensung înrăit în toată regula.

"Vreun proces cu Renjun și Jeno?" Jisung a întrebat.

"Nu, nu chiar. Mă mai bagă în seamă din când în când, dar majoritatea atenției lor este unul pentru celălalt." Cel mai în vârstă s-a îmbufnat, fiind tot ursuz.

Cherry Kisses | chensung [română] HIATUSWhere stories live. Discover now