t r a c k 0 3

426 77 25
                                    

TREI

TREI

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

_

"Lele, oprește-te."

"De ce?"

"Pentru că, încerc să muncesc și tu mă distragi."

"Dar sunt plictisit!" Chenle s-a plâns, lăsându-și partea superioară a corpului peste tejghea.

"Du-te să o găsești pe Jieun și deranjeaz-o pe ea. Eu încerc să-mi păstrez locul de muncă de data asta." Jisung a spus, terminând de șters o cană, apoi punând-o sub aparatul de cafea.

"Vreau să te deranjez pe tine, totuși. E mai distractiv."

Jisung doar a oftat, "Uite Lele, nu știu cât de multe știi tu despre relații dar chiar ar trebui să petreci timp cu Jieun chiar acum. Aproape toată atenția ta ar trebui să fie asupra ei de vreme ce ea e lumina ochilor tăi, corect? Sunt destul de sigur că se întreabă de ce propriul ei iubit petrece mai mult timp cu prietenul lui decât cu iubita lui "

Chiar l-a durut pe tânăr să spună toate astea. Ura asta, atât de mult. Îl vroia pe Chenle pentru el. Dar nu, Chenle a ales-o pe Jieun, și fiind prietenul bun ce este, Jisung a decis să respecte alegerea celui mai în vârstă.

Chenle nu era al lui și probabil nu va fii niciodată. Nu avea decât să suporte și "să se îmbărbăteze".

"Ai dreptate. Dar a fost chiar ocupată cu treburile pentru club zilele astea și nu vreau să fiu o povară pentru ea." Chenle s-a ridicat de pe tejghea și și-a îndreptat privirea în jos, jucându-se cu propriile degete.

"Sunt ocupat cu munca dar nu te văd plecând prea curând."

"Știi ceva? Urăsc atunci când ai dreptate. Mă scoate din sărite." Cel mai în vârstă a pufăit și și-a încrucișat brațele, la care Jisung a răspuns, explodând pe interior, în cel mai puternic uwu. (Nu știu dacă are sens dar în fine...)

"Te scoate din sărite suficient cât să mă lași în pace?"

Chenle i-a dat tânărului un rânjet jucăuș, "Nu."

"Să te fut, Zhong Chenle."

"Ai vrea tu."

-🐬-

Chenle încă nu a părăsit locul de muncă al lui Jisung de la cofetărie. Cel mai în vârstă stătea acum la una din mesele cele mai apropiate de postul lui Jisung.

"Nu pot să cred că Doyoung-hyung nu te-a dat afară încă." Jisung a spus, sorbind din paharul său de hârtie umplut cu ciocolată caldă.

"E din cauză că mă iubește." Chenle a răspuns, dându-i tânărului un zâmbet arogant.

"Nu pot cu tine." Cum și-a terminat Jisung propoziția, sunetul clopoțelului i-a atras atenția tânărului asupra ușii.

"Bine ați venit la Do's Cakes, cum vă pot ajuta astăzi?" Jisung a recitat, ca și cum ar fi spus exact aceleași cuvinte de un miliard de ori înainte. Era ca a doua sa natură.

"Oh, hei Jisung!" Fata l-a salutat, făcându-i cu mâna.

"Hei Ji-"

"Jieun!" Chenle a sărit de pe locul său și s-a dus către fată, învăluind-o într-o îmbrățișare caldă.

I-a dat drumul pentru o secundă și i-a lăsat un sărut lung pe buze.

Inima lui Jisung s-a rupt încet și a durut la scena din fața lui. Se simțea ca sute de înțepături împungându-i inima. S-a încruntat vizibil la vederea celor doi, mutându-și privirea în altă parte, neputând să îi mai privească.

Erau momente ca acesta unde se simțea că un rahat. Realiza încă odată că Chenle nu va fii niciodată al său. Era un memento constant pentru el, și îl ura cu pasiune.

"Jisung, putem să comandăm unul din specialele torturi Red Velvet?" Jieun a întrebat politicos.

"Huh? Oh da, sigur. E doisprezece dolari și șaizeci de cenți. Două felii, nu?"

"Nu, una e în regulă." A răspuns ea în timp ce i-a oferit banii dar Chenle a oprit-o, dându-i lui Jisung cardul lui de credit, în schimb.

"Consideră asta ca pe o întâlnire ca să mă revanșez pentru timpul pierdut. Deci fac cinste." Băiatul mai în vârstă a insistat, făcând-o pe fată să roșească, flatată de oferta lui.

Jisung și-a dat ochii peste cap și a trecut cardul lui Chenle prin aparat, aruncându-i-l înapoi oarecum nesimțit. Chiar nu ai putea să îl învinuiești băiatul pentru acțiunile sale, era mai mult ca sigur gelos și inima lui se sfărâma încet.

Chenle a observat schimbarea de stare a tânărului dar a decis să lase conversația pentru altădată, de vreme ce avea o întâlnire la care să asiste acum.

Odată ce cei doi porumbei s-au așezat la o masă, Jisung s-a dus după felia lor de tort, ranchiunos. A luat tortul deja feliat din vitrină și l-a pus  în spatele tejghelei, apoi a scos o farfurie din unul dintre dulapurile de deasupra sa.

În timp ce punea felia pe farfurie, practic putea să le audă râsetele celor doi, răsunând între pereții cofetărie aproape goale. Sunau atât de fericiți unul cu celălalt în timp ce Jisung se îneca în propria sa durere.

Dacă aparent așa se simțea iubirea, el o disprețuia cu o pasiune arzătoare.

"Aici e totul vostru, bucurați-vă de el, voi doi." A spus, punând farfuria pe masă împreună cu două furculițe.

Cu siguranță era un fel de amărăciune în tonul lui Jisung dar s-a străduit să ascundă asta cât de mult a putut.

Înainte să poată să se ducă să își ia lucrurile de vreme ce tura sa era aproape gata, Chenle l-a oprit.

"Stai, înainte să pleci, ia o gură, Jisungie?" Cel mai în vârstă avea o bucată de tort în furculița sa, făcându-i semn lui Jisung să o mănânce.

"Nu, e în regulă, Lele. Nu ar trebui ca Jieun să aibă prima mușcătură în locul meu?" Oricât de mult ar fi vrut Jisung să aibe prima mușcătură, nu și-ar fi permis.

"Da, nu ar trebui ca eu să am prima mușcătură?" A auzit-o el pe Jieun spunând încet printre dinți.

"Știi, nu o să te las să pleci înainte să iei o gură." Chenle a spus încăpățânat.

Deci, Jisung nu a avut de ales decât să se aplece și să mănânce bucățica de tort din furculița celuilalt.

"Poftim. Fericit?" Jisung a întrebat ridicând o sprânceană.

"Nu chiar. Ai ceva aici." Chenle a zis, arătând spre o zonă de pe gura sa.

Jisung a crezut că cel mai în vârstă îl reflecta pe el deci a început să șteargă acea zonă. Cu răspunsul pe care i l-a dat Chenle după încercarea sa, a bănuit că a ratat complet zona.

"Știi ce, doar o să mă duc să iau un șervețel de la tejghea și-" Tânărul a fost întrerupt brusc când Chenle i-a apucat gulerul și l-a tras în jos, pentru a fi la aceeași înălțime cu el.

"E chiar aici, tâmpitule." Chenle și-a ridicat degetul mare și a șters urma de cremă din colțul gurii tânărului.

Fața lui Jisung s-a aprins în multiple nuanțe de roșu, neașteptându-se la asta de la cel mai în vârstă.

Jieun, pe de altă parte, s-a uitat la ei. Nu vroia să admită, dar ei păreau ca și cum erau făcuți unul pentru celălalt. Oricât ar fi urât asta, era adevărat.

Nu a putut să facă altceva decât să simtă o tentă de gelozie alergându-i prin vene, văzând cum se uita Chenle la Jisung cu așa o afecțiune și duioșie

-🐥-

V-am spus o încerc postez aproape zilnic

Cherry Kisses | chensung [română] HIATUSUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum