t r a c k 1 1

402 77 31
                                    

UNSPREZECE

_

Săptămâni au trecut, iar știrea despre despărțire s-a răspândit prin școală ca un foc scăpat de sub control. Majoritatea erau șocați, dar alții nu erau. Aceștia erau cei care îi știau trecutul lui Jieun și mulțimea fără număr de inimi pe care le-a frânt.

Dar asta, asta a fost prima dată. Fata a fost părăsită prima, în loc îl să părăsească ea.

Jieun și-a târât picioarele pe hol, văzând toate privirile care o judecau. Era ca și cum avea o grămadă de ținte pe ea sau ceva. Jieun a bombănit ceva în bărbie în timp ce s-a pus în bancă.

L-a văzut cu coada ochiului pe Chenle zâmbind și râzând liber împreună cu micul său grup de prieteni. Arăta atât de fericit. Mai fericit decât a fost vreodată cu ea.

De ce nu poate să-și revină? Ea doar-a folosit de la început.

-🐬-

"De ce suntem la o grădină cu flori, Ji?" Chenle a întrebat, confuzia fiind prezentă în cuvintele sale.

Deși era confuz, trebuia să admită că locul era minunat. Cu toate florile colorate și vibrante decorând locul. L-a făcut să o aprecieze pe Mama Natură chiar mai mult decât o făcea deja.

"Să te înveselsc, prostuțule. Știu că poate pari fericit și vesel la școală, dar știu că nu ești. Cel puțin nu atât de mult." Jisung a explicat.

Să fiu în totalitate sinceră, Chenle nu s-a așteptat ca Jisung să observe că nu era chiar atât de fericit. A crezut că a ascuns asta destul de bine de asemenea. Aparent nu.

"Asta e dulce, dar de ce o grădină cu flori?"

"Pentru că este foarte liniștit, dar esteticul este grozav. Și știu că ești înnebunit după un estetic grozav, Lele."

Cel mai în vârstă a chicotit ușor, "Continui să mă surprinzi cu cât de multe știi despre mine, Ji. E drăguț."

Un roz deschis i-a acoperit obrajii. Era chiar atât de evident?

Chenle s-a uitat la cel mai tânăr și i-a observat roșeața și l-a ciupit de obraz.

"Ow! Asta a durut, Lele." Jisung s-a bosumflat în timp ce își freca obrazul.

"Nu te mai purta ca un bebeluș, Ji și hai să mergem, da?"

Și așa, cei doi au intrat în grădină semi-abandonată. Imediat, ai fost întâmpinați cu frumoase garduri vii care arătau ca diverse animale, cu flori împodobind detaliile.

"Uite! Ești tu, Pwark!" Chenle a arătat spre un gard viu de forma unui pui mic și a început să râdă.

Jisung i-a plesnit brațul celui mai în vârstă jucăuș și și a strâmbat din nas. Cel mai în vârstă doar a continuat să râdă, simțindu-se mult mai deschis decât a fost în ultimele săptămâni.

Cu cât au mers mai departe, Chenle s-a oprit din râs în sfârșit și o liniște confortabilă s-a așternut între cei doi. A fost așa până au dat de un câmp imens și spațios cu flori. Deși era toamnă, florile încă erau la fel de vibrante cum erau vara și primavara

O idee a apărut în mintea tânărului și l-a înghiontit pe Chenle în braț cu cotul, mâinile lui fiind băgate în buzunarul hanoracului său.

"Ce?"

"Hai să facem coronițe din flori." Jisung a sugerat, deja mergând în câmp în timp ce idei îi veneau rapid.

Chenle doar și-a scuturat capul și a zâmbit șters către tânăr, în timp ce și-a făcut drum fără grabă către o zonă cu șofran. Florile i-au amintit de atunci când Jisung a decis să-și vopsească părul albastru.

A chicotit la amintire, reamintindu-și cât de rău s-a enervat mama lui din cauza asta. Jisung nu a putut să iasă din casă timp de saptamani, în afară de atunci când trebuia să meargă la școală. Chenle l-a vizitat des ca să stea cu el dat fiind că celălalt nu putea să iasă din casă.

Chenle a îngenuncheat în acea zonă, culegând niște flori ca să înceapă. A început să împletească tulpinile împreună, asigurându-se să aibă mare grijă când făcea asta. Băiatul cu păr verde era atât de concentrat încât nici nu l-a observat pe Jisung punându-i coroana de flori pe care a făcut-o pentru el.

Jisung și-a făcut coroana din flori Coreopsis. Sensul din spatele acestor flori i-a amintit de cel mai în vârstă, mereu luminos și vesel. S-a mutat lângă Chenle, scoțându-și telefonul ca să facă o poză.

Auzind click-ul camerei, Chenle a ieșit din transa lui și s-a uitat în sus la Jisung care purta un zâmbet răutăcios pe față.

"Awe, uită-te la asta, ești adorabil!" Jisung a spus, arătându-i poza pe care a făcut-o.

"Yah! Șterge aia, arăt ca un babuin!" Chenle a țipat și s-a năpustit asupra tânărului după telefonul lui.

Jisung doar a râs fericit întinzându-și brațul ca Chenle să nu poată să ajungă.

Băiatul mai în vârstă era atât de prins în a încerca să ajungă la telefonul lui Jisung încât nici nu a realizat în ce poziție se aflau. Dacă Chenle s-ar fi uitat în jos, ar fi fost față în față cu tânărul.

Jisung avea ochii închiși strâns de la râs, deci nici nu a observat ce s-ar fi putut întâmpla dacă Chenle s-ar fi uitat în jos. Când a început să se oprească din râs și și-a deschis ochii, a fost întâmpinat de ochii mari ai celuilalt.

Chenle s-a uitat în jos acum ceva vreme admirând inconștient starea veselă în care tânărul era. Ușoarele încrețituri de lângă ochii lui, felul drăguț în care strâmbă din nas, zâmbetul lui frumos. În acel moment, Jisung era tot la ce se putea gândi.

Durerea persistentă a inimii frânte părea să dispară pur și simplu ca și cum nu ar fi existat niciodată și a fost înlocuită se un sentiment cald și amețitor.

Au stat acolo, doar uitându-se unul la altul pentru încă cinci minute bune.

"Arăți drăguț cu chestia aia, Lele." Jisung l-a complimentat, vocea lui era liniștită și ușoară.

"Cu ce?"

Jisung pur și simplu și-a ridicat mâna, luând o floare care a ieșit din coroniță și a pus-o după urechea băiatului, dând la o parte puțin din păr. Tot ce putea Chenle să facă era să stea acolo și să-și lase privirea să-i urmărească mișcările tânărului.

Fără să se gândească mult, Jisung și-a lăsat mâna să alunece până la obrazul celui mai în vârstă. Degetul lui mare trecând ușor peste pielea, acum roșie a lui Chenle, simțind căldura radiind din aceasta.

"De ce ești atât de perfect?" Jisung a șoptit inconștient.

Chenle l-a auzit tare și clar și să spunem așa, era flatat la maxim. Desigur că a mai fost complimentat înainte și el le-a acceptat cu un zâmbet timid și un 'mulțumesc' rușinat.

Dar pentru un anume motiv, Jisung avea efectul ăsta asupra lui. În efect pe care el nu-l putea explica sau controla.

-🐥-

Capitolul ăsta a fost așa de uwu

Cherry Kisses | chensung [română] HIATUSWhere stories live. Discover now