t r a c k 0 8

379 75 6
                                    

OPT

OPT

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_

Ieșind din baia sa cu un prosop înfășurat în jurul taliei sale și practic dezbrăcat, Jisung nu se aștepta ca un vizitator să stea pe patul lui. Care, se holba la fizicul tânărului, și care era un dezastru îmbujorat.

Deci, o oportunitate rară pentru Jisung vine și el spune jucăuș, "Îți place ce vezi, Lele?"

Chenle a înghițit în sec destul de vizibil. "D-Du-te și pune-ți niște h-haine, la naiba."

Cel mai în vârstă ar minți dacă ar spune că Jisung nu arăta măcar puțin sexy pentru el, în timp ce ieșea din baia ușor aburindă. Și-a întors privirea în altă parte de la Jisung.

"Oh haide, efectiv am făcut baie împreună când eram mici. Asta nu ar trebui să te deranjeze."  Jisung a comentat, mergând către dulapul său să-și aleagă o pereche de pijamale.

"A-Asta era când eram mici Jisung! Acum... suntem destul de mari și conștienți de unele chestii." Chenle s-a înfiorat la cuvintele sale.

"Ce chestii, Lele?" Tânărul a întrebat, inainte să se ducă înapoi în baia sa pentru a se schimba.

"Suntem adolescenți hormonali. Ce altceva crezi?" Chenle a răspuns destul de tare ca Jisung să-l audă.

Câteva secunde mai târziu, Jisung a ieșit din baie îmbrăcat decent, lucru pentru care Chenle era recunoscător.

"Deci, ce faci aici? Nu aveai întâlnire cu Jieun astăzi ca să vă sărbătoriți cele șase luni? Jisung a întrebat așezându-se pe scaunul său rotativ în fața băiatului mai în vârstă, care stătea pe marginea patului său.

"A spus că avea o urgență de familie la care să asiste." A răspuns lejer, dar pentru Jisung, iubita celui mai bun prieten al său cam face un oarecare număr de scuze în ultima vreme. În special cu privire la timpul petrecut cu iubitul ei.

"Lele... O să ți-o spun direct, okay? Dar... Eu cred.... Eu cred că Jieun s-ar putea să nu fie atât de loială pe cât spune că e. Nu ți s-a părut oarecum ciudat că tot spunea că era ocupată sau ceva ori de câte ori ai vrut să-ți petreci timpul cu ea?" Jisung s-a uitat la Chenle, iar Chenle s-a uitat înapoi la el.

"Oh Jisung, știu că ești protectiv dar, mă îndoiesc că Jieun ar face așa ceva vreodată." Cum Chenle și-a terminat fraza telefonul lui a facut ding!, semnalând un mesaj.

Chenle și-a luat telefonul din buzunarul de la spate și a deschis mesajul care era de la un număr necunoscut. Era un mesaj vocal cu un text dedesubt care zicea: Încă o mai vrei?

Jisung și-a încruntat și s-a aplecat către băiatul mai în vârstă, curios la ce se uita Chenle.

"Ce e asta?" Tânărul a întrebat.

"Nu știu?" Apoi a dat click pe butonul de redare.

A fost liniște pentru o vreme și Jisung era pe cale să se dea înapoi în confortul scaunului său rotativ, dar un geamăt foarte sexual s-a auzit din difuzorul telefonului. Cuvinte nu prea inocente au fost schimbate între un băiat și o fată foarte familiară. Sunete păcătoase au umplut liniștea camerei, făcându-i pe cei doi foarte incomfortanili.

"Nu-mi spune că asta e--"

"Iubitul meu nu s-ar putea compara cu tine niciodată."

Totul a devenit liniștit când mesajul s-a terminat. Era clar ca lumina zilei că aia era Jieun. Fără îndoială. Era ea.

"De ce ar face asta?" Jisung a întrebat cu voce tare, ca și cum nu s-ar fi gândit niciodată că s-ar fi putut duce atât de departe

"S-Sunt un iubit atât de r-rău? Chenle a întrebat, simțind lacrimile umplându-i încet ochii până la refuz.

Jisung era mai mult decât furios. De ce Jieun ar face ceva atât de crud? Cuiva căruia îi pasă atât de mult pentru ea și care chiar face un efort să-și petreacă timpul cu ea?

"Nu, nu, normal că nu, Lele. Ești un iubit grozav, ea doar... Nu știu. Presupun că ea doar nu vede toate eforturile tale." Tânărul a spus.

Nu era cel mai grozav la a consola pe cineva, dar își dădea silința. Cuvintele nu erau punctul lui forte.

"Atunci de ce a-ar face a-asta?" Jisung putea să vadă lacrimile scurgându-se încet pe obrajii înroșiți ai băiatului. Durea să îl vadă pe Chenle așa.

Jisung a luat telefonul din mâna lui Chenle și l-a pus pe biroul lui în spatele său, apoi s-a întors înapoi către Chenle și l-a tras într-o îmbrățișare mare și caldă. L-a tras pe cel mai în vârstă într-o poziție mai confortabilă, în poala sa, el stând încă pe scaun.

Chenle a cedat în suspine înecate în timp ce s-a agățat de materialul de bumbac al cămășii celui mai tânăr. Îmbrățișarea lui Jisung era caldă, Chenle și-a notat în minte. Se simțea în siguranță în brațele tânărului. Inima frântă pe care o simțea acum  era inexplicabilă și brutal de dureroasă.

Dar durerea aceea a fost redusă cu atingerile delicate și cuvintele ușoare și liniștitoare ale lui Jisung. Inima îl durea dar se și încălzea în același timp. Ce era asta?

Suspinele lui s-au redus la a-și trage nasul încet în timp ce Jisung continua să mângâie cercuri pe spatele celui mai în vârstă.

"Știu că o să fie greu să treci prin asta, dar doar ca să știi, voi fii lângă tine la fiecare pas, Lele."

Minute au trecut până când Chenle a vorbit, "Mulțumesc, Jisung. Atât de mult."

Chenle a vrut să spună încă un lucru, dar era prea speriat să spună. Senzația de a fi iubit se răspândea prin sistemul lui Chenle. Chiar avea nevoie de asta după ce a aflat că iubita lui l-a înșelat.

Era bucuros că Jisung era acolo cu el. Vedeți voi, mereu a fost ceva ce simțea cu Jisung și nu simțea cu nimeni altcineva. Era iubire? Era doar platonic? Sau era ceva romantic?

Doar trebuia să afle asta singur.

"Vrei niște ciocolată caldă? Pot să mă duc să-ți fac una." Jisung s-a oferit.

"Da te rog." Și cu asta, Jisung l-a bătut pe Chenle pe o parte ca un semnal să se dea jos de pe el, ceea ce a făcut. (Fără tragere de inimă)

Când Jisung a părăsit camera, Chenle s-a așezat în partea de sus a patului celui mai tânăr, simțindu-se gol și rece. Fata pe care odată a iubit-o-- putea să o numească măcar iubire?-- doar ce l-a înșelat. Nu era el de ajuns?

Nu era ceea ce vroia ea?

Un milion de întrebări și-au făcut drum prin mintea lui Chenle. Cu fiecare întrebare, s-a simțit din ce în ce mai oribil. Tot ce vroia acum era ca Jisung să vină înapoi și să-l consoleze din nou.

El știa că o să trăiască cu asta dar nu putea să facă nimic decât să se simtă ca un idiot total chiar acum. Cum a putut să nu observe mai devreme?



Pam-pam :))

Cherry Kisses | chensung [română] HIATUSWhere stories live. Discover now