t r a c k 0 7

393 77 3
                                    

ȘAPTE

ȘAPTE

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

_

"Deci, prieteni, vă duceți la dansul ăla pentru cupluri de săptămâna viitoare?" Băiatul cu păr roz a întrebat, punându-și farfuria în chiuvetă, dând drumul la apă ca să o spele mai apoi.

"Mhm! Eu și Jieun o să fim cel mai drăguț cuplu de acolo!" Chenle a început să vorbească, având un zâmbet larg în timp ce se gândea la idee.

"Jisung? Tu?" Cel mai în vârstă a întrebat.

"Huh? Ei bine, nu am un acel cineva special, hyung. Știi asta." Jisung a răspuns, îndesându-și restul de orez în gură.

O idee a apărut în mintea lui Jaemin, un rânjet viclean apărându-i pe față. Ideea asta trebuia să funcționeze. Trebuia.

"De ce nu mergem noi doi împreună? Putem oricând să ne prefacem." Jaemin a sugerat, privindu-l pe tânăr efectiv înecându-se cu orezul lui. Între timp ochii lui Chenle s-au mărit în șoc.

De vreme ce Chenle era prea șocat ca să observe ceva, cel mai în vârstă i-a aruncat lui Jisung o privire. O privire la care tânărul și-a încruntat sprâncenele. Jaemin doar și-a dat ochii peste cap și i-a șoptit 'Doar intră în joc.'

Asta, Jisung a înțeles și a dat din cap aprobator.

"D-Dar, Nana-hyung, ție nu-ți plăcea de Renjun și Jeno-hyung?" Chenle a întrebat, știind că cei doi menționați ar fi devastați să audă că dragul lor Jaemin l-a invitat pe Jisung la dans.

Cel mai în vârstă a oftat, continuând cu teatrul lui, "Ei sunt fericiți împreună fără mine, Lele. Nu au nevoie stea în preajma unei a treia roți așa că mine."

Deși era teatru, era adevăr în vorbele lui Jaemin. Simțea că ar fi doar o a treia roată, lăsat pe dinafară.

'Aș putea la fel de bine să-mi tatuez 'A Treia Roată' pe frunte.'

Chenle s-a încruntat auzind cuvintele astea de la Jaemin. Vroia atât de tare să îi spună că Jeno și Renjun îl plăceau. Atât de mult. Chenle era sătul să îi audă turuind despre băiatul cu părul roz la fiecare oră de sport pe care o aveau împreună.

Dar nu putea să îi spună. Le-a promis celor doi că o să rămână facut pentru că aveau ei un as în mânecă.

"Deci, ce zici, Ji?"

'Te rog spune nu, te rog spune nu-" Chenle scanda în capul lui.

"Sigur."

A fost ca o lovitură în inimă. Sprâncenele lui s-au încuntat vizibil, confuz la reacția lui. Nu ar trebui să reacționeze așa. Ar trebui să fie fericit că cineva l-a invitat pe Jisung. Chenle avea propria sa iubită. O iubitoare, dulce și încântătoare iubită.

Cherry Kisses | chensung [română] HIATUSUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum