t r a c k 0 6

375 71 16
                                    

ȘASE

ȘASE

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_

Momentan, Chenle și Jisung doar stăteau pe patul celui mai tânăr jucându-se Identity V. Jaemin a plecat să facă niște cumpărături când a văzut cât de gol era frigiderul lui Jisung. Cel mai tânăr a spus că era absolut în regulă și că putea doar să comande mâncare dar cel mai în vârstă a refuzat și a ieșit oricum.

"Oh Doamne! E nenorocita de geishă din nou! Sunt al naibii de terminat, Jisung unde ești? Am nevoie de cavalerul meu în armură strălucitoare să mă apere de ea." Cel mai în vârstă încerca momentan să găsească un cifru iar între timp, Jisung continua să încerce să crească viața caracterului său.

Jisung a roșit la felul în care l-a numit Chenle și aproape a ratat o calibrare, la care a scăpat o înjurătură și a răsuflat ușurat când nu a ratat-o.

"Vrei să trimit un mesaj?" Jisung a întrebat, încă pe jumătate concentrat la decodarea sa.

"Da te rog, nu pot să găsesc niciun nenorocit de cifru pe nicăieri." Și așa tânărul a apăsat pe butonul de mesaje din lateralul ecranului său și a dat pe un mesaj la întâmplare.

O săgeată a aparut pe radarul lui Chenle și el a urmat-o până a găsit caracterul lui Jisung lucrând la un cifru. "Yay, reuniți la final!" S-a bucurat el, acum ajutându-l pe Jisung să decodeze cifrul.

Amândoi erau în regulă până au văzut inimile caracterelor lor începând să strălucească într-o culoare mov-rozalie, sunetul bătăilor inimilor lor devenind mai zgomotoase. Cei doi și-au mușcat buzele, fugind, mai având doar puțin de decodat înainte ca cifrul să fie oficial decodat.

Cifrul a început să strălucească și cei doi au fugit acolo, văzând cum geisha era la doar câțiva metri distanță de ei.

"Oh Doamne! Rahat, de ce e e așa de rapidă?" Chenle a țipat, încercând să se ferească de atacul vânătoarei. "OH SĂ MĂ FUȚI ÎN CUR!" Cel mai în vârstă era foarte prins și apasă furios pe ecran ca să poată scăpa.

Jisung s-a înecat cu propria salivă la ce a spus cel mai în vârstă. Spre deosebire de Chenle, el a scăpat cu succes, găsind singur un alt cifru la care să lucreze.

"Geisha asta poate să sugă un cactus și să se înece cu el dracului." Jisung fierbea, aruncându-și telefonul pe pat.

Jisung a tras cu ochiul la ecranul celui mai în vârstă ca să vadă că era deja legat de un scaun, geisha plimbându-se în jurul lui. A chicotit încet și s-a întors la decodat.

"De ce râzi?" Cel mai în vârstă s-a uitat urât la Jisung, buzele lui formând un botic adorabil.

"Nu va fi asta a 18-a ta înfrângere la rând?" Jisung avea o privire îngâmfată pe față, distrându-se tachinându-l pe băiatul mai în vârstă.

"Nu e vina mea că vânătorii ăștia nesuferiți mereu vin sau ma găsesc pe mine prima dată." Acum, Chenle se bosumfla rău la caracterul său care a fost aruncat în aer cu tot cu scaun, indicând că a pierdut.

Jisung era întins pe pat, rezemându-și trunchiul de tăblia patului, concentrându-se să lovească fiecare calibrare. Dintr-o dată, Chenle s-a pus peste Jisung, odihnindu-și capul pe stomacul tânărului.

Asta l-a făcut pe Jisung să tresară și să rateze o calibrare, "Rahat, Lele, m-ai făcut să ratez o calibrare! Acum trebuie să mă duc în altă parte." S-a plâns el.

O idee a apărut în mintea celui mai în vârstă, o sclipire obraznică fiind în ochii lui în timp ce s-a uitat în sus la băiatul distras. Și-a strecurat discret mâinile în sus pe de o parte și de alta a lui Jisung și a început să îl împungă, făcându-l pe tânăr să chițăie și să își scape telefonul lângă el.

"S-Stop! L-Lele, I-I--" Jisung a izbucnit în crize de râs de la gâdilatul lui Chenle.

Tânărul se zvârcolea, încercând să scape de cel mai în vârstă, dar fără rost. Tot ce puteai auzi din cameră erau țipete și râsete. Era destul de tare încât să îi facă pe vecini să se întrebe ce naiba de întâmpla în camera lui.

"L-Lele!" Jisung a avut, dintr-o dată, puterea să schimbe pozițiile, cu cel mai în vârstă blocat sub el. (Devine interesant :) )

Toate râsetele și chicotelile au încetat când cei doi au început să observe cât de aproape erau unul de celălalt. Dacă Jisung s-ar fi lăsat puțin în jos, s-ar fi sărutat. Tânărul a clipil de câteva ori, rezistând dorinței de a-l săruta pe băiat chiar atunci și chiar acolo.

Chenle era o frumusețe. O frumusețe care era menită să fie observată de la distanță  și dacă te-ai fi apropiat prea mult, frumusețea putea fi insuportabilă. Făcându-te să faci lucruri nebunești, ca cel pe care Jisung aproape l-a făcut.

Tânărul s-a aplecat inconștient, aproape închizând spațiul dintre buzele lor. Dar desigur, singurul și inegalabilul Na Jaemin a dat buzna ca să îi anunțe pe cei doi că cina era gata.

"COPII, MÂNCAREA E-- OH SFINTE JENO SE ÎNTÂMPLĂ!" Jisung a revenit la realitate și a sărit din poziția sa și s-a dat jos de pe Chenle, care era încă blocat.

Tânărul nici nu s-a dat jos din pat cum trebuie, pentru că piciorul lui s-a prins în pătură și l-a făcut să cadă pe podea cu un zgomot puternic. Jaemin a tresărit, "Oof, am simțit eu asta."

În timp ce Jisung explica în grabă situația, încercând să-l convingă pe Jaemin că nu era ceea ce părea, Chenle doar s-a întins pe pat încă blocat. Ochii lui erau fixați pe tavan, urechile sale anulând tot zgomotul și era doar el cu gândurile lui zgomotoase.

Continua să revadă scena iar și iar în capul său, încercând să înțeleagă ce era acel sentiment din stomacul său. Băiatul, absent mintal și-a dus mâna la buze, degetele sale atingându-i pielea.

Doar dacă Jaemin nu ar fi dat buzna cum a dat, i-ar fi simțit buzele celui mai tânăr. Nu știa de ce dar era puțin enervat de moartea pasiunii, Nana.

Apoi, ochii lui s-au mărit.

'Ai o iubită! De ce ai vrut ca cel mai bun prieten al tău să te sărute?! Haide, ține-ți mintea clară, Chenle.' S-a mustrat mintal.

Păcat că aceste sentimente ar deveni prea copleșitoare să le ascundă.

-🐥-


Ce spărgător de chef mai e și Nana :")

Cherry Kisses | chensung [română] HIATUSWhere stories live. Discover now