Пак Мінсоок?

625 43 0
                                    

Він сказав щось типу
-Кл вставай, Ел Блять прокидайся! - цей чоловік легко взяв мене за руку, я відкрила очі. Якщо чесно я не знала хто він, але в мене було дивне відчуття наче я його вже десь бачила, ніби лице знайоме... А його я не пам'ятаю.
-А хто ви?
-Ел, я знайомий Юнгі. Ми бачились раніше - Я згадала його, ми бачились в студії.
-Вибачте але я не пам' ятаю вашого ім'я
-Я Пак Мінсоок-він подивись на мене
-А чому ви тут?
-Я проходив повз і побачив тебе. Подумав тобі потрібна допомога і підійшов- я помалу почала вставвти
-Ні, дякую але не треба - Я пішла дуже повільно, мене все боліло, лице було опухше... Тіло в синцях. Ну так, спати на піску біля камней було не найкращим варіантом. Але не встигла я пройти й ста метрів як він підбіг і повернув мене до нього
-Ел, передай Юнгі нехай прийде сьогодні на наше місце о 4.
-Так добре - мене це трохи здивувало... Через деякий час я вже була вдома. На порозі спав Юнгі, Чонгук на дивані. Інших я не бачила. Я поцілував Юнгі в лоб відцього він прокинувся.
-Боже,Ел! Ти жива... Як  я переживав... як ти?-він ще багато говорив тому я вирішила закрити йому рота поцілунком.
-Я добре-ми ще довго обнімались і не замітили як всі вже зібрались і чекали пояснень. Ми всі сіли за столом, я почала розказувати що після зустрічі з Шуком я пішла до знайомої. А телефон розрядився. Я деколи дивилась на Чонгука, а він лише сидів в телефоні і кивав. Юнгі взяв мою руку. Мені було дуже приємно адже я відчувала його тепло, турботу і кохання. Потім мені стало не дуже. Точніше заболіло голова і я попросила Юнгі піти зі мною на верх. Вже в кімнаті я йому все розповіла і чекала пояснень. Спочатку Юнгі все час дивився в підлогу і важко дихав.
-А де ти його зустріла?
-Коли йшла додому. - Юнгі сів перед мною, взяв за руки і сказав...



Вибачте що сьогодні не багато. Якщо сподобалось став зірочку
Кумао~💜

Шалена Сім'я BTSWhere stories live. Discover now