Fejtsük ki! • Larry a kezdetektől, mostanáig • [Part 4]

950 59 10
                                    

MIRŐL IS SZÓL A SWEET CREATURE?

● Hazz első music video-ja, nevezzük nevén, a Sign of the times még 2017. 05. 08.-án lett publikálva.

A Sweet Creature 05

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A Sweet Creature 05.02.-án.

Másodikán és nyolcadikán

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Másodikán és nyolcadikán... 2 és 8 értitek? 28! HUSZONNYOLC! AZ OFFICIAL LARRY NUMBER!
(Aki nem értené, nyugi, nemsokára ezt is elmagyarázom.)

Persze, persze tudom... lehet csak a véletlen műve, szóval akkor menjünk tovább.

● Harry azt mondta, hogy egy adott személyről írta. Sosem mondja el kiről, miért is tenné? Az igazi rajongók tudják, akkor minek tálaljon ki valamelyik interjúban?

Az angolban, a magyarral ellentétben, külön szavak vannak a nemek megkülönböztetésére. De ő her, vagy she helyett mindig someone vagy person szavakat használ, ami ugye lehet férfi/fiú és nő/lány.

●"We don't know where we're going but we know where we belong"
(Nem tudjuk merre tartunk, de tudjuk hova tartozunk)

Legfőképpen az 1D-re igaz. Mindenki külön van, de tudják, hogy összetartoznak.

"I always think about you and how we don't speak enough"
(Mindig rajtad gondolkodom és hogy nem beszélünk eleget)


Sírni fogok.

● "It's a piece of me that I haven't shared or talked about before" - nyilatkozta az albumról. Magyarra fordítva: "Ez egy olyan részem amiről ezelőtt sosem beszéltem vagy osztottam meg."

"Maybe there's one thing in there that only they will know it's about them." - mondta a Sweet Creature-ről. Magyarra fordítva: " Talán van egy dolog benne amit csak azok tudhatnak akikről szól...". Akikről... Egyértelmű, hogy kik.

● Ezenkívül azt nyilatkozta, hogy az album nem egy nőről szól. Tehát az a someone nem nő...

● A lyricsben rope (kötél) és home (otthon) szavak vannak, és ne lepődjetek meg ha azt mondom, hogy Louisnak vannak ilyen tetoválásai.

"If you listen to the lyrics, you can tell" - mondta, arra a kérdésre válaszolva, hogy miről szól a dal. Nos, akárhányszor meghallgathatom, mindig Louist látom magam előtt.

● A fenti Youtube videóban hallatszik, hogy amikor a hölgy nyíltan rákérdez, Harrynek elakad a szava. Össze vissza kezd dadogni. Ezzel ellentétben amikor Taylorról kérdezték egy határozott "NOOOO" volt a válasz.

Hi my name is Harry Styles and I don't know how to use the word "no" when it comes to Louis Tomlinson.


"Two hearts in one home [...] you bring me home"
HARRYNEK VAN EGY HORGONYA KÖTÉL NÉLKÜL, LOUISNAK EGY KÖTELE ÉS EGY KURVA IRÁNYTŰJE. MI VEZETHETNE JOBBAN HAZA MINT EGY IRÁNYTŰ?!?! AHHHHHH
Jó, nyugodjon meg mindenki, semmi pánik.

Tehát összefoglalva, Harry 82 különböző nyelven mondja el hogy a dal Lou-ról szól, még ha ezt így konkrétan nem is mondja ki.

Őszintén remélem, hogy egyszer majd lesz bátorsága, hogy elénk álljon és elmondja ki is ő valójában. Hogy beavasson minket ebbe az egészbe. Hogy a médiával nem törődve felvállalja a dolgokat. Mert mindenki tudja, hogy a média mindent túlreagál. Ha az elején kitálalt volna, most sehol nem lenne. Lehúzták volna. Szerencsénkre van esze a fiúnak. Fiúnak? Már egy felnőtt férfiről beszélünk. Aki nem a médiával kezdett el foglalkozni, nem őket próbálta befolyásolni, hanem minket, rajongókat változtatott meg. Megváltoztatott, méghozzá nagyon jó irányba. Megtanított elfogadni magunkat, és ez sokaknak arra is erőt adott, hogy büszkék fel is vállalják. Hogy szeressük egymást. Hogy attól még, hogy valaki meleg, attól még ugyan olyan, mint mi. És ezt rettentően tisztelem benne. Minek tanított volna minket ilyen sokáig, ha aztán semmi köze nem lenne hozzá? Elfogadásra vágyik, semmi másra. És hiszem, hogy ha egyszer elmondd nekünk mindent, mindenkitől szeretetet és támogatást fog kapni. Mert mindenkinek joga van annak lennie aki valójában.
Viszont erre még várnunk kell, mert úgy látszik nem áll teljesen készen.
__________________________________________________________

🏳️‍🌈💚

U.i: Miközben írtam, a háttérben megy a tv. Annyit hallok a híradóban: " A homoszexualitásra is van gyógyír"... Komolyan itt tartunk? Pont erről írtam az előbb... a média nem bír leszállni a témáról.
A melegség nem betegség. Legalább háromszor kéne tarkón vágni aki azt hiszi hogy az. És gondolkozni is kéne mielőtt ilyet játszanak le egy olyan adásban amit több százezren néznek. Könyörgöm...

1D - Updates I. |✔|Where stories live. Discover now