#69

502 51 9
                                    

Daisy megtörte a csendet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Daisy megtörte a csendet.

"Mindig azon gondolkodom, hogy miért te? Miért mi? Miért az én családom? Az élet igazságtalan, nem tudom abbahagyni a sírást és valószínűleg soha nem is fogom tudni. Abban reménykedem, hogy visszajössz. Néha elgondolkozom azon, hogy vajon mennyi szívfájdalmat tud egy ember elviselni, mert én úgy érzem, hogy nem bírok többet. Hiányzol, hiányzik a nevetésed és a gyönyörű mosolyod. Azt akarom, hogy azt mondd, minden rendben lesz. Tudom, hogy azt szeretnéd, hogyha boldogok lennénk, de számomra lehetetlennek tűnik, hogy újból igazán boldog legyek."

Tud valaki valamit Louisról? Bármit??... olvastam, hogy azt mondta "nem tudok többé élni" aznap, mikor a tragédia történt (Csak olvastam, nem biztos, hogy valóban mondott ilyet). Nagyon aggódom érte... Időt kell neki adnunk, tudom.
De nagyon féltem😭

Bízom benne, hogy nem csinál semmi hülyeséget és együtt a többiekkel átvészelik ezt... Tudja, hogy mennyire fáj elveszteni valakit, ezért is reménykedem, hogy van esze😭

1D - Updates I. |✔|Where stories live. Discover now