...

470 62 20
                                    

Rossz nézni amit egyesek művelnek. Van egy facebook csoport, Directionerek az ország minden tájáról címmel, ahova felkerült Harry tegnapi öltözéke.

Én értem, ha valakinek nem szimpi ez a változás, de igazán moderálhatná magát. A kommentek az egekben, szitkozódás, buzizás. Ha ilyenek a magyar Directionerek, nem csodálnám, ha sosem jönnének ide.

Persze, ezek után megjöttek az igazi rajongók, akik szitkozódás nélkül kioktattak mindenkit, hogy miért kell ezt csinálniuk.

Mesélnék egy sztorit ami nemrég történt velem.

Barátnőm (aki nem directioner, csak egy barátnő) minap instázott és feldobott neki egy strandos képet Harryről, még 2014-5 körüli külsővel. Egyből odafordította a telefont hozzám, hogy mit szeretek benne, nincs is kockahasa, kicsit adhatna arra hogy hogy néz ki a teste, menjen gyúrni stb stb.

Én meg konkrétan csak ott ültem és azon gondolkoztam, hogy ezek engem miért is nem érdekelnek nála... mert való életben pl strandon általában olyan emberek tetszenek meg akik adnak a testükre... Harrynél viszont egyáltalán nem érdekelt.

Csak akkor jöttem rá, hogy mennyire nem érdekel/érdekelt a testük... hogy most, ha azt mondják nekem, hogy Louis Tomlinson, akkor nem a teste jut eszembe, hanem a koncerteken a vizi csaták Liammel... az egymásra válaszoló tetkói Harryvel... Larrys jelenetek, interjúk... a nevetése, a mosolya.... a focimeccsek...⚽️ Kevin🕊😂 nem pedig a teste. Pont leszarom a testét.
🇨🇮 Niall... a vicces nevetése ami elsőnek beugrik. A festett szőke haja, a Little Things-ben a szólója amikor mindenki vele együtt ordította, hogy "YOU SING, LOVE YOUUUUU"... Amikor egyszer megfogott egy kosárlabdát és levágta a földre, hogy magasra pattanjon, de a lábáról egyenesen az arcába pattant😂
Liamről az, hogy mindig kordában tartotta a fiúkat, Daddy Direction you know🥰... az új tetkói, az, hogy bíztat minket, hogy vissza fognak térni... de eszembe jut a veseproblémája is, az hogy elutasították az x-factorból még 2008-ban...
Liam sokszor rak ki képet a testéről, mindenki tudja milyen jól néz ki, mégsem az ugrik be nekem ha meghallom a nevét...
Nem tudom, ahogy felnőttem velük sosem aggasztott a testük... ha nincsenek kigyúrva az miért baj?

Ezért gondolkodom most így Harryről is... nem érdekel a ruhája, nem érdekel a kifestett körme, esküszöm még a fülbevalóját is megszokom, de azt nem hagyom, hogy "Directioner" lebuzizzák, vagy szidják mert nem úgy néz ki ahogy szerintük kéne.

Nincs felcimkézve, hogy meleg, vagy heteró, esetleg biszex. Mindenkinek megvan a véleménye erről, mindenki besorolja valahova és mást sem látok lassan, csak hogy "Harry Styles meleg?" "Harry biszex? Tudtam" és hasonlók. Kit érdekel kicsoda és kikre bukik.
Ha szereted elfogadod bárhogyan.

Mikor még volt 1D, bármit megadtam volna, hogy tudjam mi van velük Louval... most nem akarom tudni. Azért nem osztja meg velünk, mert nem akarja és ezt tiszteletben kell tartanunk, nem pedig konfliktusokat kreálni ebből.

Szerintem most mindent elmondtam amit akartam. Köszi mindenkinek aki írt a Met gálás poszthoz kommentet, és köszönet azért is mert ti ilyen elfogadóak vagytok vele szemben.
🥰

1D - Updates I. |✔|Where stories live. Discover now