ERRŐL TUDNOD KELL

558 36 22
                                    

Nem beszélünk róla, nem osztjuk meg, nem foglalkozunk vele. Ezt kéne tenni, hogy gyorsan lecsengjen ez az egész. (De én kedves vagyok és tudom, hogy majd megöl titeket a kiváncsiság, így belinkelem a videót. DE LÉGYSZI NE OSSZÁTOK MEG, NE KÜLDJÉTEK EL SENKINEK, NYUGODJON LE EZ A TÉMA!! A videót meg csak saját felelősségre!!)

Történt egy olyan dolog, hogy egy lány aki youtubera ilyen animációs filmeket gyárt, csinált egy Larry-s sorozatot is. (Igazából ebből már csak ez az egy rész érhető el, ne is keresd a többit)
Ez tök jó meg minden, igazából én még csak most láttam először, van elvileg három része, de ilyen iszonyat rövidek (legalábbis a harmadik, mert mi most csak azzal foglalkozunk).

Szóval ezzel nincs is baj, csak az az egy dolog történt, hogy a HBO fogta és bevette a műsorába. Konkrétan lejátszották világszerte a tvben. A nevek ugyan úgy Harry Styles és Louis Tomlinson, semmit nem változtattak rajta. Na ez így már önmagában rossz, mert személyi jogok... A másik dolog meg igazából az, hogy konkrétan ez a "rész" arról szól, hogy Harry leszopja Louist.

Louis reagált erre az egészre, azt írta a twitteren:

"Kategorikusan megmondom, velem nem létesítettek kapcsolatot és nem fogadtam el ezt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Kategorikusan megmondom, velem nem létesítettek kapcsolatot és nem fogadtam el ezt."

Sokan azt mondják ez nem ő, mert Lou nem így reagálna, de most ez a legkevesebb.
Egyikük sem fogadta el, a HBO pedig egy egész nagy cég, nagyon nagy a befolyása. Mégis hogy a faszba csinálhattak ilyet, ráadásul MÉG A NEVEKET SEM VÁLTOZTATTÁK MEG.

Nem a fandom tehet róla, de ezek után Louis és Harry is neheztelni fog ránk, már nem azért.

Ui.: Kérlek titeket jelentsétek a videót, mindenképp kerüljön le a youtuberól.🙏😖

1D - Updates I. |✔|Where stories live. Discover now