"𝓘 '𝓵𝓵 𝓫𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓯𝓲𝓻𝓼𝓽 𝓸𝓷𝓮"

511 69 15
                                    

Igen, tudom. Rengetegszer fordítottam már le ilyeneket, rengetegszer mondtak már ilyeneket, de akkor is...

Louisnak van egy interjúja is a 1383 magazinban, és a bandáról is kérdezték:

"Rengeteg dolgon mentünk keresztül. Őszintén, volt aki többet beszélt a másikkal, de ez normális. Anélkül, hogy leereszkedően hangzana, mindig is én voltam a legidősebb és mindig úgy éreztem, hogy figyelnem/vigyáznom kell rájuk. Állandó kapcsolatban vogyok velük. Mindig számíthattunk egymásra mikor valami stressz helyzet volt a bandában, de ez már nincs, mert szólózunk."

Természetesen a banda visszatérését is megkérdezték tőle.

" Lesz! Száz százalék. Amennyire érintett vagyok a dologban, mindannyian jók vagyunk az egyéni dolgainkban (gondolunk itt a szóló karrierre), de az a nap mikor visszatérünk, varázslatos lesz mindannyiunknak. Szerintem már mindannyian ugyan abban a csónakban leszünk mikor ez bekövetkezik.
Az elkerülhetetlen kérdés, hogy mikor fog bekövetkezni. Most, hogy szüneten vagyunk és visszatekintek, azt tudom mondani, hogy masszív volt, de a másik oldalról nézve láthatod a befolyást/hatást és a fontosságot. (Ennél csalnom kellett, mert nem tudtam felfogni a mondat végét, de így hogy fordítóztam, rájöttem, hogy még így sem értemxd)
Nagyon király nézni a pozitív hatást. Energiabomba voltunk, nincs kétség. Én leszek az első aki aláírja a visszatérésünk papírját."

Nem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nem. Kapok. Levegőt.

1D - Updates I. |✔|Where stories live. Discover now