Harry Styles - RollingStone Interview

568 65 75
                                    

Megpróbáltam a lényeget írni, nem felesleges mondatok fordításával bajlódni, illetve nem szó szerint fordítottam, mert szeretném ha mindenki értené rendesen.
Fordítás közben nevettem, sírtam, nevettem, sírtam, meglepődtem, megint sírtam... Csak tipikusan hoztam a formámat...😂🤔 Majd írjátok le, hogy belőletek milyen érzéseket váltott ki.🥰
_________________________________________

Harry Styles nem egészen ebédhez öltözött fel ma. Van egy fehér kalapja amit Diana Ross nyerhetett volna Elton-tól pókeren Cher kastályában, körülbelül 1974-ben. Ezen kívül tiszta Gucci. Kasmír felső és és egy kék trapéznadrág. Körömlakkja rózsaszín és mentazöld, emellett sárga pénztárcáját/kistáskáját is magával hordozza "Chateau Marmont" logóval. Az idõsebb hölgyek akik itt dolgoznak, jól ismerik õt, mert "my love" - nak szólítják és hozzák neki a szokásos tonhalsalátáját és jeges kávéját.

_________________________________________
(Itt kapunk egy kis általános ismertetõt róla, ezt nem fordítom, mert mindenki tudja hol született, hogy hogyan került bandába, hogyan lett szóló elõadó, milyen számai vannak, a Late Late Shoe meg stb stb.)
_________________________________________

Harry, A Világ Fiúja már közel egy évtizede. Mi is a legfurcsább dolog vele? Imád ez a srác lenni. Felnõtt a nyilvánosság elõtt, a lelkesedése és a modora pedig sértetlen. Nagyon sok híres/magas rangú nõvel volt, de a nevüket sosem fogja a nyilvánosság elé tárni, legtöbbet inkább elrejti. Ahelyett, hogy a megszokott popsztár útvonalon haladna, a saját útját választotta és még népszerûbbé vált. Befejezi az utolsó simításokat az új albumán, ahová a valaha írt leglelkesebb és legkeményebb dalai kerültek. Azt mondta: "Ez mind a szexrõl és a szomorúságról szól"

A legmegdöbbentõbb backstage fényképet maga Van Morrison készítette, februárban. Sosem láthattunk még ehhez fogható fényképet. 50 éve pózol fényképeken és szinte mindig megtagadta a mosolygást, mígnem találkozott Harryvel - Valamilyen oknál fogva ekkor úgy kezdett viselkedni, mint egy iskolás lány. Mit tett vele Harry? - "Hátulról megcsiklandoztam." nyilatkozta Harry. "Valaki aztán elküldte nekem a képet, azt hiszem a turné menedzsmentje volt. Amikor megláttam azt gondoltam: Basszus, talán mégsem kéne ezt megmutatnom másnak."

Tizenéves korától a nyilvánosság elõtt van, mégis megõrizte magánéletének részleteit. De manapság már azt szeretné ha kimondhatná amit akar. Sokkal magabiztosabb, ha hangosan gondolkodik és megnézi mi történik ez után. "Szeretném felfedezni, hogy milyen ha sokkal nyitottabb vagyok a barátaimmal. A sebezhetõséget akarom megtapasztalni ahelyett, hogy mindent benntartanék" - mondta.

"Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy olyan baráti társaságom van, akik beszélnek az érzésekrõl és nagyon nyitottak" - mondja. "A barátom apja azt mondta nekem: Srácok, sokkal jobban vagytok,, mint mi voltunk. Soha nem voltam olyan barátaim, akikkel igazán tudtam volna beszélni. Jó, hogy itt vagytok egymásnak és meg tudjátok beszélni a szar dolgokat. Mi nem tettük.

Máshonnan közelíti meg a dalait is. "Számomra ez nem azt jelenti, hogy leülök és: Ezt vacsorázom, itt eszek minden nap és ezt csinálom mielõtt lefekszem...De azt elmondhatom, hogy igazán szánalmas vagyok ha féltékenykedem. Hogy boldogabbnak érzem magam, mint valaha, szomorúbbnak, mint valaha, sajnálom magam, mérges vagyok magamra. - Ezt egész más megosztani."

Harry és én tavaly ismerkedtünk meg, amikor felkeresett az egyik róla szóló könyvem miatt. Beszélt a szorongásairól és a félelmeirõl amit furcsa volt hallgatnom. "Amikor a bandában voltam, mindig attól tartottam, hogy rossz hangot adok ki. Nagyon nagy súly volt rajtam, mert féltem, hogy a dolgok rosszul alakulnak."
"Egyszer megkérdeztem a menedzsmentemet mikor aláírtam a lemezszerzõdést: *Mi lesz ha letartóztatnak? Akkor megsemmisül?* Most viszont úgy érzem, hogy a rajongók megteremtették nekem azt a környezetet amiben önmagam lehetek és megteremtsem ezt a kis helyet a tanuláshoz és a hibáimhoz."

1D - Updates I. |✔|Where stories live. Discover now