Bye!💋

685 79 8
                                    

Az utolsó "része" ennek a "könyvnek" nem éppen boldog hír, ugyanis visszamegyünk Felicite haláláig. Hogyan is történt?
Ismét felhozták a hírt, hogy megfejtették halálának okát.

Pár külföldi oldalt végigolvasva ezt kapjuk válaszul:

Először azt hitték, hogy sima szívroham, majd, hogy drog miatt történt. Most azt állítják, Xanax (alapból nyugtató, de alkohollal drog) miatt történt a szívrohama. Ráadásul nem kis adag miatt.
Várjuk Louis reakcióját, az biztos. Médiafogás ismét, vagy komolyan megtörténhetett? 🤔

¤¤¤

Liam pedig elmondta, hogy a tetkó a karján (a nyilak) egy részeg estén történt, és az elején le is akarta szedetni, mert azt hitte mekkora hülyeséget csinált, később viszont elfogadta és meg is szerette, most pedig a Hugo Boss fő márkanagykövete lett, aminek ugye ez a logója.

Liam pedig elmondta, hogy a tetkó a karján (a nyilak) egy részeg estén történt, és az elején le is akarta szedetni, mert azt hitte mekkora hülyeséget csinált, később viszont elfogadta és meg is szerette, most pedig a Hugo Boss fő márkanagykövete l...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

¤¤¤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

¤¤¤

Nos, betelt a "könyv".
200 rész.
200+ hír, kevesebb, mint egy év alatt.
Hamarosan jelentkezem egy újabbal (amint új hír érkezik a srácokról🤪), hogy meg tudjam veletek osztani továbbra is a dolgokat, illetve a személyes véleményeimet!🤪
Kövesd be a profilom, hogy értesítést kapj az új könyvről.❤
Hamarosan találkozunk.💋

1D - Updates I. |✔|Where stories live. Discover now