X

1.9K 218 213
                                    

y/n: kontrol için okudum da.. Fazla kokulu bir bölüm olmuş bsjdjakdxn
Şimdiye kadar yorumlarınız ve oylarınız için çok ve çok teşekkür ederim.. 3 bölüm daha yazdım, darısı onların da başına :")

Onu üzerimden tamamen çekmeye çalıştım kısa sürede dudaklarından ayrılmadan önce. "Kes şunu. Sana söyledim. Böyle bir şeyin olması imkansız."

Elimi alıp kasıklarına götürdüğünde iştahla dudaklarını ıslattı. "Bak. Çoktan heyecanlandım bile."

Doğrusunu söylemek gerekirse şaşırmıştım bu yüzden onu üzerimden ittiğimde, yan olarak yere düşmüştü. "Abartma Harry. Yoksa sana eşlik etmesi için başka birini koyarım faytonun içine."

Düştüğü için sızlanarak kalktı ve eski yerine yerleşti. "Beni çekici bulmuyorsun değil mi?"

"Ufaksın. Ayrıca senin öğretmeninim."

"Sana inanamıyorum!"

~•~

Han'a vardığımızda bizi karşılayan Lord, Harry'e özel bir oda hazırlattığını söylediğinde, bana tavırlı olduğu için vakit kaybetmeden yukarı çıkmıştı.

Lord Tlon, beni hazırlattığı masaya davet etmişti. Bir de kısa sürede anladığım kadarıyla kendisi bir omegaydı. Harry'nin bunu kaçırmaması gerekiyordu diye düşündüm.

"Affınıza sığınıyorum. Sizin geleceğinizden haberimiz yoktu. Prens Harry hazretlerinin yanındaki oda boş. Hemen size hazırlatıyorum."

"Şey," garipsediğim için yutkundum. "teşekkürler."

"Eşim işlerinden dolayı bu akşam bize eşlik edemiyor. Prens Harry'den çokça affına sığınmamı istedi."

"Eşiniz... O da erkek -?"

"Leydi Alyssa, erken döndünüz." Kadını gördüğümde, bir anlığına koruyucu alfa hislerimin kabardığına yemin edebilirdim. Kadının baskın alfa kokusu benimkini çoktan tetiklemişti bu yüzden sebepsiz yere birden oturduğum yerden gürültülü bir şekilde kalkıvermiştim. Kadın ise, belki de girmeden önce kokumu alıp gerine gerine içeri girmişti. Kendi bölgesiydi sonuçta. Tokalaştığımızda, birbirimizin elini fazlasıyla sıkmaya başlamıştık.

"Prens Harry odasına yerleşti mi?"

"Evet. Çoktan uyumuştur bile."

"Siz, onun..."

"Öğretmeniyim." Tamamladım.

"Prens Harry'nin sizin gibi baskın bir alfaya sahip olması çok iyi. Ben de bir zamanlar düşünmüştüm. Aslında Harry bana çocukluğunda pek bir düşkündü."

Sinirlenmemem gerekiyordu, o an neden bu kadar gerilmiştim anlamasam da oradan ayrılmanın en mantıklı şey olduğunu fark ettiğimde ikisinden de izin alıp odama gideceğimi söyledim. Ama yaptığım ilk şey belki de hızla, kapıyı bile çalmadan Harry'nin odasına girmek oldu. Aşağıda yaşanan şeyden sonra belki de bunu yapmam yanlış olmuştu. Harry kapıyı çalmadan içeri girmemden dolayı yattığı yatakta fazlasıyla korktuğu yetmiyormuş gibi, anlamayarak bana bakıyordu. Çok geçmeden kokuyu aldığında nefesleri hızlandı. Hemen kapıyı kilitledim.

my old man is a thief » a/b/oWo Geschichten leben. Entdecke jetzt