14

274 9 0
                                    

Wanneer ik bijna slaap maakt mijn vader mij alweer wakker. Wij gaan eten. Aan tafel voel ik mij ongemakkelijk. Ik weet niet waarom. Misschien komt het omdat mama van Amy en mij weet en mijn vader niet. Zelfs weet ik eigenlijk niet eens of ik lesbisch ben. Waarschijnlijk wel. Ik heb met Amy en ik ben nog nooit op iemand anders verliefd geweest. Het is zo fijn om verliefd te zijn. Wij eten hamburgers. Mijn hamburger maak ik heel mooi, omdat ik vrolijk ben. Het valt mijn vader op dat ik zo vrolijk ben.
'Is er iets?' Vraagt mijn vader. Tuurlijk is er iets. Ik heb verkering. Het liefst wil ik het iedereen vertellen maar mijn vader hoeft het nog niet te weten.
'Ja, Zoë. Ga je het je vader ooit nog eens vertellen.' Flapt mijn moeder eruit. Waarom vertelt mama dat? Ik wil het nog niet vertellen. Ik neem een hap van mijn hamburger.
'Mam!' zeg ik geïrriteerd, 'Ooit ga het vertellen, maar nog niet nu. Daarvoor is het te vroeg.' Mijn vader gaat er mee akkoord. Ik zie aan hem dat hij het stiekem wel wilt weten maar mijn vader eet verder.

Amy en ik✔️Where stories live. Discover now