18

268 11 0
                                    

Die middag zijn wij thuis, wij zitten huiswerk te maken. Ik hoor dat mijn moeder naar boven gaat, dat komt omdat ze hakken aan heeft en dat geeft een ander geluid. Amy en ik zijn aan het zoenen als mijn moeder mijn kamer binnenkomt.
'Tortelduifjes,' zegt ze zachtjes tegen ons, 'ik ga straks met Hugo uiteten. Ik heb voor jullie twee pizza besteld. Waarschijnlijk zijn wij rond half 12 al wel thuis. Niet te laat maken.' Nadat mijn moeder dat gezegd heeft gaat ze meteen weer naar beneden. Wat fijn! Papa en mama zijn er vanavond niet. Dat betekent dat Amy en ik alleen thuis zijn.
Amy begint mij weer te zoenen. Ik zoen haar natuurlijk terug. Het is een heftig zoenpartij. Ik word er helemaal opgewonden van. Dan horen wij de deur dichtgaan. Wij zijn vanaf nu alleen. Ik kijk op mijn wekker. Het is half zeven. Dan hebben wij nog tijd zat. Ik zoen Amy weer. Het is van korte duur want de bel gaat. Iemand moet naar beneden. Ik woon hier dus ik zal wel naar beneden moeten. Amy gaat van mij af en ik loop naar beneden. Er wordt weer aangebeld. Ik roep hard naar beneden dat ik er aan kom. Even later doe ik de voordeur open. Het is de pizzabezorger. Hij kijkt mij raar aan. Oeps! Ik heb mijn hemd raar aan en je kan mijn borst een beetje zien. Ik moet lachen en de pizzabezorger ook, mijn schaamte is weg. De bezorger geeft de pizza's en ik neem ze aan. Dan doe ik de deur dicht en loop met de pizza's in mijn handen naar boven. Amy doet voor mij de deur open, ze krijgt meteen trek als ze de geur van de heerlijke pizza's ziet. Wij gaan in mijn bed zitten. Ik zet mijn televisie aan en wij gaan Netflix kijken. Er is een serie die wij samen kijken, the 100. Dus ook vandaag kijken wij het. Als de pizza's op zijn zet ik het af en gooi ik de dozen weg.
Ik ga in bed liggen. Amy komt boven mij liggen en gaat mij zoenen. Ik word weer opgewonden. Stiekem zou ik het vandaag wel willen doen, met Amy. Het is voor ons beiden de eerste keer. Dus het zou dan wel spannend zijn. Amy stopt even met zoenen en ze stelt mij een vraag.
'Misschien klinkt dit raar, Zoë,' begint ze, 'maar ik zou het eigenlijk wel willen doen. Alleen als jij het wilt natuurlijk.' Oh mijn god! Amy wilt het ook doen! Tuurlijk zeg ik ja, maar alleen niet zo overtuigend. Ik zeg ja op een spannende manier. Dan gaat Amy mij weer zoenen. Nu nog heftiger dan net en nog beter. Het voelt zo fijn. Haar lippen op de mijne. Ik maak de knoopjes van Amy's blouse los. Ze heeft altijd blouses aan. Ik zie haar beha daaronder. Amy doet haar blouse uit en daarna doet ze mijn t-shirt uit...

Amy en ik✔️Where stories live. Discover now