7

96 6 0
                                    

Als school is afgelopen wordt ik gebeld. Noud belt mij. Hij zegt dat wij een video voor zijn kanaal gaan opnemen en dat hij voor de school staat met zijn auto. Ik kijk door het raam naar buiten en zie hem staan. Als ik de school uitloop komt Daan naar mij toe. Hij slaat zijn arm om mij heen en geeft een kus. Daan vraagt of ik met hem wil afspreken. Wat moet ik doen? Ik heb al gezegd dat met Noud mee ga maar ik heb verkering met Daan. Ik sta voor een keuze, misschien wel een hele belangrijke. Dit kan mijn leven bepalen. Eigenlijk alles. Ik moet logisch zijn. Daan heb ik nog geen antwoord gegeven. Noud wel. Dat betekent dat ik met Noud mee ga. Of is dit dom? Ik doe het wel. Je moet niet te lang nadenken voor keuzes.

'Ik heb al iets te doen,' zeg ik dus tegen Daan, 'sorry, maar wij kunnen morgen wel afspreken.' Ik weet het niet. Ik heb het gevoel dat ik verliefd word op Noud. Dat ik niet meer verliefd ben op Daan. Daan probeert mij te zoenen maar ik weer hem af. Noud zie ik in zijn auto zitten. Daan geeft mij een afscheidszoen en ik loop naar de auto van Noud. Hij doet de deur voor mij open. Noud probeert mij te zoenen.

'Daan staat daar,' zeg ik tegen Noud, 'het is een beetje raar als ik jou dan zoen. Daan gaat echt woest worden als hij erachter komt dat wij hebben gezoend.' Noud knikt en start de auto. Het duurt niet lang of wij zijn al bij Noud thuis. Hij woont in een appartement in hetzelfde dorp. Ik loop zijn huis binnen en herken het een beetje van zijn vlogs. Het is raar, maar wel heel leuk, dat ik bij hem thuis zit. Ik zal hier wel vaker langskomen. Zal Noud denken dat ik verliefd ben en dat hij meer wil. Dat hij het vandaag wilt doen? Noud bied mij aan om op zijn bank te zitten dus ik doe dat ook. Hij pakt wat te drinken en zijn camera. Ik zit op de bank. Dit is de plek waar hij altijd zijn video's maakt. Ik doe mijn armen om de leuning heen. Wat zit de bank lekker. Ik zie dat Noud op de gang loopt met twee glazen water. Hij komt naast mij zitten en begint mij te zoenen. Ik zoen hem terug. Niemand hoeft te weten dat wij iets hebben. Hij zoent niet normaal goed. Daarna pakt hij de camera en legt hem klaar. Hij vraagt of ik een aantal spullen pak. Ze liggen op de keukentafel. Ik loop naar de keukentafel. Ik zie het al liggen. Het zijn kleurpotloden en papier. Ik pak het op en loop weer terug naar de bank. Noud zet de camera aan en doet de intro van de video. Op de manier hoe hij het altijd doet. Dan weet je meteen dat het een video van Noud is. Ik voel mij tijdens en opnemen van de video ongemakkelijk. Wij kennen elkaar nauwelijks. Het is zo bijzonder dat ik, een gewoon schoolmeisje, zoals ik mezelf noem, naast een hele bekende youtuber zit en een video met hem aan het opnemen is. Wij lachen veel, al helemaal door de fouten die wij tijdens het opnemen maken. Noud heeft de video beëindigt en zet de camera weg. Hij komt terug en gaat op de bank zitten. Naast mij. Hij doet een hand om mij heen en begint te zoenen. Ik zoen hem terug. Het voelt zo fijn. Noud stelt voor om naar zijn slaapkamer te gaan. Alleen ik word gebeld. Het is mijn moeder. Ik moet wel opnemen, anders wordt ze ongerust. Ik vind het zo jammer dat ik word gebeld. Het is net een romantisch aan het worden.

'Schat, waar ben je?' Hoor ik mijn moeder aan de andere kant van de lijn zeggen. 'Wij willen over een kwartier eten alleen weet ik niet waar je bent.' Shit! Ik ben mijn moeder vergeten te appen waar ik ben. Ik vertel dat ik bij een vriend ben en dat ik er gelijk aan kom. Noud is zo lief om mij met zijn auto naar huis te brengen. Voor de deur geeft ik hem nog een kus.

My Ex Boyfriend✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat