10

76 6 0
                                    

Het is nu alweer een week geleden dat ik het met Daan heb uitgemaakt, maar als ik nu op school ben heb ik nog steeds het gevoel dat hij er nog niet helemaal overheen is. Hij doet de hele tijd irritant tegen mij. Zo doen kinderachtige jongens altijd als ze verliefd zijn. School is net uit en ik ben bij Noud thuis en wij zoenen.

'Maud,' zegt Noud, 'is het tijd om de wereld te delen dat wij iets hebben? Of is het nog te vroeg? Ik vind je heel leuk en iedereen mag van mij weten dat ik je leuk vind.'

'Het is een prima moment om de wereld te delen dat wij iets hebben. Vanaf nu mag de wereld het weten. Het is namelijk een week geleden dat ik het met Daan heb uitgemaakt dus het is nu minder raar als wij vertellen dat wij verkering hebben.'

'Leuk,' zegt Noud terwijl hij mij zoent, 'ik heb de perfecte locatie voor een foto uitgezocht. Daar kunnen wij nu naartoe gaan. Want als wij willen vertellen dat wij verkering hebben moet het wel via een foto, een mooie foto. Waar wij alle twee op staan. ' Ik zeg dat ik het leuk vind. Wij gaan in de auto zitten en hij rijd naar een plek toe dat ik niet ken. Het is bij het water en het is zo romantisch. De zon is aan het ondergaan en de kleur van de lucht is roze en paars achtig. Dat ziet er zo mooi uit. Noud heeft zijn camera meegenomen. Op de foto wilt hij mij zoenen. Ik vind dit best grappig dat hij zo zijn best doet voor alleen maar een foto. Het zet zijn camera op de timer waarmee het tien seconden duurt voordat er een foto wordt gemaakt. Noud drukt op de aanknop en rent naar mij toe. Dan zoent hij mij. Ik zoen hem terug. Het voelt zo fijn. Dan zie ik een flits. Het doet een beetje pijn aan mijn ogen maar de foto is gemaakt. Noud ziet het ook en vindt dat de foto niet mooi is met flits. Hij maakt nog een foto en deze keer zonder flits. Doet het nu tenminste niet zo pijn aan mijn ogen. Deze foto vind Noud wel leuk. Wij rijden met de auto weer naar het huis van Noud. Bij Noud thuis zet Noud de foto op zijn telefoon en zet hem op Instagram.

'Wat voor quote of emoji zou ik erbij doen?' vraagt Noud aan mij.

'Ik denk dat gewoon een rood hartje prima is. Dan weet je toch gelijk dat je verkering hebt? Of niet soms.' Antwoord ik.

'Ja dat klopt.' Noud zet een hartje onder zijn foto en hij tagt mij erin. Dat vind ik echt schattig. Ik geef hem een kus. Hij zoent mij terug. Wij blijven zo zoenen. Dan vraagt Noud of wij naar zijn slaapkamer gaan. Ik vind het prima. Op zijn slaapkamer blijven wij nog zoenen. Hij pakt een condoom. Ik moet lachen. Noud wilt het doen. Ik vind het prima. Even later hebben wij seks. Hij doet het zo goed. Stiekem veel beter dan Daan. Maar dat komt misschien ook omdat het ook voor mij nu niet de eerste keer is. Als wij klaar zijn is het al best laat. Hij maakt eten klaar en na het eten brengt hij mij naar huis.

My Ex Boyfriend✔️Where stories live. Discover now