13

69 3 0
                                    

's Avonds zit ik samen met Noud op mijn kamer. Ik had zonet aan tafel een heel gesprek met mijn ouders over dat ik niet moet vechten. Dat weet ik ook wel. Mijn ouders hebben het mij inmiddels al vergeven. Noud en ik hebben het heel gezellig en wij willen het voor de tweede keer gaan doen. In twee dagen tijd. Dat is best snel. Het is zelfs al de derde keer voor mij. Dan gaat de bel. Mijn moeder doet open hoor ik vanuit beneden. Noud en ik gaan dus gewoon verder met waarmee wij bezig waren. Ineens hoor ik van achter mij mijn kamerdeur open gaan. Ik schrik mij dood. De persoon die voor de deur stond kwam dus voor mij. Ik heb geen flauw idee wie het is. Ik stop met zoenen en draai mij om. Er komt een schrik op mijn gezicht. Het is Daan! Wat doe hij hier?! Wat moet hij van mij? Het lijkt wel alsof hij mij stalkt. Dat zal dan wel zo zijn. Ik haat hem echt. Waarom heb ik ooit met hem gehad?

'Wat doe je hier?' Zegt Noud verbaast tegen Daan. Waarom begint Noud?

'Wat doe jij hier kan ik beter vragen?!' Zegt Daan boos. Wat gebeurd hier allemaal. 'Waarom pak jij mijn vriendin af? Je gebruikt haar echt!' Oh my god. Wat is er aan de hand?

'Jongens rustig! Ik wil dit niet hebben op mijn kamer! Daan, wat doe jij hier? Ben jij mij aan het stalken ofzo? Ga weg! Onmiddellijk! Ik wil je nooit meer zien! Begrepen?!' Schreeuw ik er even uit. Zijn jongens altijd zo ofzo? Ik heb geen flauw idee want ik ben zelf geen jongen. Ik hoor dat mijn moeder via de trap naar boven loopt. Ze snapt er niks van wat er hier allemaal gebeurd. Wie wel? Ik snap hier ook niets van. Ik vraag mijn moeder of ze Daan naar buiten wilt laten maar Daan houdt mijn moeder tegen. Hij is gestoord. Echt, ik snap hem gewoon niet. Nog nooit heeft hij zo'n raar gedrag vertoond. Sinds ik het met hem heb uitgemaakt is hij heel erg veranderd. Alsof iemand hem heeft betoverd. Ik sta bijna op het punt de politie te bellen maar dan verlaat Daan het huis. Wat is er mis met Daan? Als Daan weg is en mijn moeder weer bezig is in de keuken ben ik met Noud weer alleen op mijn kamer. Nog steeds vind ik het bizar wat er zojuist is gebeurd. Daan is gewoon jaloers op mij. Dat is het gewoon. Hij is niet gewoon jaloers op mij, hij is hartstikke jaloers op mij. Hij wilt mij terug. Dat doen jongens altijd als ze verliefd zijn op een meisje. Noud zoent mij weer. Ik vergeet ondertussen alles wat er aan de hand is, wat er is gebeurd, alles! Dit voelt zo goed, de manier waarop Noud mij zoent. Het lijkt gewoon alsof de tijd stil staat maar ik hoor de klok doortikken. Dat tikt eigenlijk gewoon heel irritant. Ik denk dat ik hem weg ga doen. Noud pakt een condoom uit zijn zak en even later hebben wij seks. Het is weer beter dan de eerste keer, toen ik nog met Daan had. Veel beter! Noud is ook gewoon beter en knapper en veel liever dan Daan. Het is ook beter dan de eerste keer met Noud. Daan is nu een klootzak geworden. Gewoon een echte klootzak. Hij is niet in meer woorden te omschrijven.

My Ex Boyfriend✔️Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz