𐌸four𐌸

100 12 7
                                    

*Cehennem boş ve bütün şeytanlar burada.
-Shakespeare *

Yoongi bana bakarken Jimin de beni sarsıyordu. Konuşmak istemiyordum. Yalnızca eve gitmek ve uyumak istiyordum.

-Harley, neden böyle yapıyorsun?

Sinirleniyordum ve o yaptığı onca şeye rağmen hala yüzsüzce soru soruyordu. Ona doğru adımlarken, yeterince yakınına geldiğimde omuzlarından iteklemeye başladım.

-Neden olacak! Alt tarafı sikik bir bıçakla boynumu kesecek ve ölü bedenimi uçurumdan atacaktın. Hemde yanlış bir şey yapmamış olmama rağmen.

Yoongi şaşırmış bir şekilde Jimin'e döndü. Jiminse, Yoongi'nin ne soracağını anlamış gibi kafasını sallarken, Yoongi'ye döndüm ve bir şey söylemesini beklemeden konuşmaya başladım.

-Ne var biliyor musun Yoongi, kimseye olanlardan bahsetmeyeceğim ve sende benimle olan ilişkini keseceksin. B-ben daha fazla seni ve saçmalıklarını çekemem!!

Salondan çıkarken Yoongi'ye hafifçe omuz atmıştım ve çıkışımla kırılma sesleri gelmişti ama umursamadım. Umursamayacaktım. Benim için bu kadar şiddet yeterliydi.

♧♧♧

Anlayamıyordum. Neden bütün o şeyleri yapan o değilmiş gibiydi?

Boş yolda, şehre ineceğini tahmin ederek, yürüyordum. Etraf karanlıktı ve hafif esen rüzgarla bulunduğum yer içimi ürpertmeye yetmişti. Ellerimi deri ceketimin cebine soktum.

Soğuk bile unutmak istediğim şeyleri unutmama yardımcı olmuyordu.

-Harley, bekle!

Tanıdık ses kulaklarımı doldururken yürümeye devam ettim. Ona açıkça işlerine daha fazla alet olmak istemediğini söylemiştim. Neden anlamak istemiyordu.

Seslenmeye devam ederek durmamı sağlamaya çalıştığını biliyordum fakat durmayacaktım. Durmamalıydım. Üçüncü kez aynı hatayı yapmamalıydım.

Olduğum yerde durdum. Rüzgâr iliklerime işlerken, soğuk havayı içime çektim. Tekrardan sinirlenmek istemiyordum. Çünkü bu sefer kendimi kaybedebilirim.

-Sonunda Harley. Şimdi şu arabaya bin ve seni evine götüreyim.

Arkam dönük bir şekilde duruyor, derin nefesler alıyordum. Ben sinirlerime hakim olmaya çalıştıkça o, üzerime gelmeye devam ediyordu. Ona döndüm.

-Zevk mi alıyorsun?

-Elbette.

-Siktir git Yoongi, kendine başka oyuncak bul.

-Önce seni eve bırakmama izin ver.

-Ne o, bir anda insani duyguların mı kabardı?

Cevap vermeyip derin nefes verdiğinde vazgeçtim. Zaten burdan yürüyerek şehre gidemezdim. Ancak hiçlikte kaybolurdum.






Boktan bir geçiş bölümünden hepinize selamlar.

Evet, evet batırdım. Yüzüme vurmayın:)

Bölümler çok geç ve az geliyor ve bu çok sinir bozucu evet neyse...

Zaten çok okuyanı da yok, YEy...

Şey...seviliyorsunuz

seviliyorsunuz♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Careless ♧ Min YoongiWhere stories live. Discover now