Осма част

447 25 0
                                    

Блейк паркира пред къщата му. Отключи входната врата и ми направи място да мина.
-Благодаря!-усмихнах му се.-Ам има ли някой тук?
-Ами не, само двамата сме! Майка ми е при бащата на Рей...-прекъснах го.
Разбих устите ни. Тези меки и влажни устни, толкова са приятни. Той задълбочи целувката. Вдигна ме, а аз обвих краката си около торса му. Той се качи нагоре по стълбите, без да прекъсва целувката. Влязохме в някаква стая. Седна на леглото и аз го бутнах назад. Той ни преобърна, за да бъде отгоре. Махна тениската ми и започна да остава малки влажни целувки, от вратът ми към корема. Беше толкова приятно. Той си махна и неговата тениска. Имаше толкова хубаво тяло. Наведе се отново над мен и продължи да остава страсни целувка на врата ми. Направи ми няколко синьо-лилави смучки. След малко и двамата бяхме без дрехи, само по бельо. Преобърнах ни, така че за да бъда отгоре. Целунах го закратко и поставих пръст на устите му. Свалих си праста на долу, като мина през плочките му и стигана до подутината на боксерките. Той затвори очи. Махнах и последния плат от телата ни. Той отново ни преобърна. И тогава рязко влезе в мен. Свих се под него. Беше толкова хубаво. Стенех името му. Той влезаше по-навътре и по-навътре с всеки тласък. И тогава и двамата свършихме. Той легна до мен на леглото, завини и ме целуна.
-Обичам те!-каза той.
Не казах нищо, усмихнах се и така сме заспали.
Събудих се и видях спящия до мен Блейк. Беше толкова красив и сладък. Стоях и го гледах. Погледнах часът. Беше 19:30. Калко часа сме спали?? Тъкмо ставах от леглото но той ми хвана китката и ме дръпна в обятията си.
-Къде отиваш?-попита той със затворени очи.
-Трябва да се прибирам.
-Не ще останеш при мен.
-Но аз..-прекъсна ме.
-Не.-гушна ме по здраво.
-Добре, а къде е банята?
Той ми посочи втората врата в стаята. Станах и влязох вътре. Не заключих защото нямаше смисъл влязох в душкабината и пуснах горещата вода да се стича по тялото ми. След малко влезе Блейк и да направихме втори рунд.
След като се изкъпахме си поръчахме пица, гледахме филм и си легнахме. Днес беше най-хубавия ми ден от както съм се родила. Аз найстина много харесвам Блейк. А като той днес ми каза, че ме обича се почуствах много хубаво. Но мисля, че е малко рано да ми казва, че ме обича, като се познаваме от дни. И така в мислите ми съм заспала.

Очаквахте ли, че това ще се случии?!!

Daddy's bitchWhere stories live. Discover now