Седемнадесета част

350 21 0
                                    

След като филма свърши, изгледахме още два. Беше много късно и Рейчъл трябваше да си ходи, защото утре бяхме на даскало.
Качих се горе и си махнах гримът. Сложих си пижамките, оправих си чантата, включих си алармата и легнах на леглото. И както винаги продължих да мисля. Ако днес не бях питала това Блейк, в момента щях да съм в прегръдките му. Но станалото станало. Няма да се правя на сърдита или нещо подобно. И така в мислите ми заспах.

На сутринта
**************
Чух алармата си. Изключих я и си взех телефона. Реших да полежа още малко на леглото. Видях че имам съобщения от Блейк. Всичките бяха по различно време. Единте от вчера, а другите от преди малко.
Блейк: Принцесо, днес ми се разсърди. Защото аз съм голям тъпак. Просто ми е странно.
Блейк: Дани къде си? Защо не ми пишеш?
Блейк: Пред вас съм моляте излез.
Блейк:Надявам се моята принцеса да е харесала розите. Лека нощ!😘
Блейк: Добро утро красавице!❤
Ще дойда да те взема към 7 и 40. Бъди готова на време.
Ойй какъв сладур е, притеснявал се е за мен.
Не му отговорих нищо. Станах и извърших сутрешните си неща в банята. След това си изправих косата и я оставих свободна. Сложих си малко спирала и безцветен гланц. И обляках това.

След като бях готова чух клаксон

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

След като бях готова чух клаксон. Явно Блейк е тук. Взех си чантата и си сложих коженото ми яке. Слязах долу и излязох от вкъщи. Заключих вратата и влязох в колата.
-Добро утро!-усмихнах се и го целунах по устните.
-Добро да е!-и той ми се усмихна.
Тръгнахме. Той ми разказа за това с Рейчъл и баща и, че ще живеят при тях. И ми разказа как е минал деня му снощи. Аз също му разказох какво правих. Престигнахме. Слязохме и двамата от колата. Всички ни зяпнаха. Ама като казвам всички разберете ВСИЧКИ! Блейк дойде и ме прегърна през кръста. Дори малко по-надолу и ме целуна. Така влязохме в даскало. Отидохме пред шкафчето ми защото беше преди неговото. Целунах го, а той задълбочи целувката. Подпръх се на шкафчетата зад мен. След малко се отделихме и всички продължаваха да зяпат. Нямат ли си техен живот?!
С Блейк си казахме по едно чао и всеки към часът си. Днес нямах часове с него. Но имах с Рейчъл и Лариса. Днес трябваше да ги запозная! Влязох в стаята по английски както винаги седнах най-отзад. Започнах да чакам. Лариса дойде и се гушнахме.
-Добро утро!-усмихнах и се топло.
Тя седна от едната ми страна. След малко влезе Рейчъл в стаята. Тя дойде до мен и погледна към Лариса объркано. След малко се гушнахме и с нея. Тя седна от другата ми страна.
-Добро утро!-казах и на Рейчъл.- Лариса, това е Рйчъл най-добрата ми приятелка! Запознайте се.
И така те си подадоха по-една ръка и се запознаха.

След часовете
**************
След като свършихме часовете, се оговорихме да ходим в мола, но аз се прибрах, защото не се чувствах добре. Лежах си на леглото и се опитвах да заспя, но не стана. След малко телефона ми звъна. Беше Блейк.
-Ало?!
-Принцесо как си?
-Не се чуствам много добре...
-Какво има?
- И аз не знам, лошо ми е....
-Искаш ли да дойда при теб?
-Не!
-Защо?!
-Ами ако те разболея?!
-Аз не се разболявам! След 10 минути съм при теб!
Той ми затвори телефона. Изпувтях и станах. Беше ми лошо, но няма Блейк да идва и навсякъде да е бърдак! Оправих малко леглото и си сгънах дрехите. Паднах на земята, защото ми се зави свят изведнъж. Седях на земята, защото не можех да стана. След малко чух, че телефона ми звъни. Не можах да вдигна. Седях си на земята, подпряна на леглото с затворени очи. Чух входната врата. Не съм заключила! Браво на мен...!
Чух гласът на Блейк.
-Дани, какво има!?-говореше стреснато.
Усетих как ме вдига и май ме постави на леглото. И от тогава не си спомням какво стана.

Г.Т.Н.Б
******
Звънах на Даниел, но тя не ми вдигна. Натиснах дръжката на вратата и тя се отвори. Влязох вътре и се качих по стълбите. Влязох в някаква стая. Това беше нейната. Тя седеше на земята, толкова безпомощно. Много се стреснах.
-Дани, какво има!?-отидох до нея.
Пипнах я много леко и тя цялата гореше. Взех я на ръце и я оставих на леглото. Веднага звънах на доктор.

Daddy's bitchWhere stories live. Discover now