Четиринадесета част

391 22 0
                                    

Той спря колата пред някаква голяма къща. Излязохме, той заключи автомобила, хвана ми ръката и застанахме пред входната врата. Изкара ключ от джоба си и отключи. Влязохме вътре и аз скочих върху него. Разбих устните ни. Той задълбочи и вкара език. Целувката беше една от най-хубавите ни. Сладка, може би защото вече не трябваше да се крием от другите и много, много страстна.

С малки целувки той започна да слиза надолу към вратът ми. Таправи ми малки, лилаво-сини петънца. Бях обвила крака около торса му, обаче роклята ми беше много къса и дупето ми беше навън. Усещах ерекцията му. Той  влезе в някаква стая и ме постави внимателно на леглото. Махна си тениската и дънките, а аз си махнах роклята и чорапогащника. И двамата останахме без бельо.
Той бръкна в някакъв шкаф и изкара още алкохол. Отвори шише уиски и отпи малка глътка. Подаде я на мен. Изпих няколко големи глътки. За няма и 5 минути изпихме шишето. Чуствах се още по-замаяно от преди, но не ми пукаше. Легнах на леглото, а той се настани отгоре мен. Продължи с малките влажни целувки. От вратът ми започна да слиза надолу. Като стигна до сутиена го махна. Хвана двете ми гърди с ръце и започна да ги ближе. Затворих очи, беше приятно. Просължи с целувките. Стигна до прашките ми. Махна и тях. Настани се одобно между краката ми. Започна да ближе чуствителната ми част. Извихсе назад! Изтенах няколко пъти. Той ме накара да свърша за 5 минути, дори по-малко! Как го направи това?!
След това му свалих боксерките. Бутнах го на леглото. И застанах върху него. Той бавно го вкара в мен. Започнах да се движа. Движех се  бавно, за да го дразня. Той се ядоса и ни обърна. Движеше се бързо и яростно. Забиваше се по-дълбоко и по-дълбото. Аз се гърчих под него от наслада. Забих нокти в гърба му. Това е чуството, чуството, че той е мой. След малко аз свърших. Осещах, че и той ще свърши. Както и мислих изкара си члена от мен и свърши върхо гърдите ми. Той легна до мен. И двамата бяхме изморени. Без да казвам нищо, целунах го и стонах от леглото. Влязох в банята и се измих. Върнах се в стаята. Блейк също влезе в банята. Легнах на леглото и се опитах да не заспя. Както винаги започнах да мечтая и да мисля. Мислех какво стана тази вечер, мислех за нас. Сега какво сме? Искам да е мой...
Чух вратата да се отваря. Затворих очи и се направих на заспала. Той легна до мен на леглото. Гушна ме и ме целуна.
-Лека нощ принцесо! Обичам те!- прошепна ми.
Усмихнах се широко. Радвам се, че не ме гледаше в момента.
И така гушнати заспах ме.

Здравейтее!! Нямах търпение да пусна тази глава! Защото много харесвам Блейк и Даниел. Според мен са един за друг. По-нататък ще разберете какво ще стане!😊

Daddy's bitchWhere stories live. Discover now