❝ceza, nana, her zaman❞

968 88 7
                                    

"Bu planın işe yarayacağından emin misin?" endişeyle sordu Renjun. İlk defa cezaya kalmıştı. Ve bunun suçusu yine Jaemin'di. "Tabii ki de! Daha önce defalarca işe yaradı." diye söylendi Jaemin, köşedeki pencereyi yavaşça açarken. "Bir daha gelmeyecek emin olabilirsin Injun-ah." Renjun küçük adımlarla Jaemin'in yanına ilerledi. "İçimde kötü bir his var, vaz mı geçsek acaba?" Jaemin kaşlarını çatarak büyüğüne baktı. "Benim yüzünden buradasın Injun-ah. Telafi etmem lazım." dedikten sonra etrafı kolaçan etti ve bir bacağını pencerenin öbür tarafına attı. "Gördün mü! Endişelenecek bir şey olmadığını söylemiştim." Diğer bacağını da atmak için hazırlanıyordu ki adım seslerini duyuldu.

"Siktir!" Renjun Jaemin'i yakasından tutarak hızla içeriye -kendisine- çekti. Ancak çekmesiyle beraber ikisi de yeri boyladı. Yerde yatmış kapının açılmasını ve öğretmenin içeri girmesini beklediler. Ancak içeri giren olmadı. Jaemin kahkahalarını daha fazla tutamadı ve sarsılarak gülmeye başladı. "Sana — söylemiştim." dedi kahkahalar arasında. Renjun de kendini daha fazla tutamamış ve gülmeye başlamıştı.

Jaemin Renjun'in üstünden kalktı ve elini uzatarak onun da kalkmasını sağladı. "Kaçmaya hazır mısın Injun-ah?" diye sordu flörtöz tavırla Jaemin.

"Seninle her zaman Nana."


―

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
ten times jaemin realized, one time renjun didDonde viven las historias. Descúbrelo ahora