❝doğum günü, göz yaşları, favori❞

502 68 10
                                    

"Doğum günün kutlu olsun hyung!" diye bağırarak Jaemin'e sarıldı Jisung. "Seni seviyorum hyung," demeyi de unutmamıştı tabii. Jaemin de Jisung'un sarılışına karşılık verirken gözlerinin dolduğunu hissetti. Jisung'dan sonra Chenle kendisine sarılırken göz yaşlarını tutamamıştı. Herkes kendisine gülerken Jaemin kendini kötü hissetmişti. Onları seviyordu; bunda gülünecek ya da dalga geçilecek bir şey yoktu. "Yeter artık, kesin şunu." diye tısladı Renjun. "Jaemin sadece duygusal, biliyorsunuz." diye devam etti.

"Evet, her neyse." dedi Mark, boğazını temizleyerek. "İyi ki doğdun Jaemin-ah. Seni seviyoruz." diyerek sarıldı Jaemin'e. Ardından bir şey demeden Hyuck sarıldı Jaemin'e. Konuşmasına gerek yoktu, Jaemin anlamıştı; hep anlardı zaten. Sıra Jeno'ya geldiğinde Jaemin kocaman gülümsemiş, kollarını kocaman açmıştı. En yakın arkadaşı kendisine sarılırken Jaemin gözlerinin tekrar dolduğunu hissetti.

Bunu fark eden Renjun Jaemin'e hızla sarılmış ve çocuğun kulağına fısıldamıştı, "Onları boş ver Jaemin-ah. Seni en çok mutluluktan ağlarken dörmeyi seviyorum. Favorim..."


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ten times jaemin realized, one time renjun didWhere stories live. Discover now